Vrijeme čitanja: 5 minuta
ljuskice za zube cijena

Ljuskice za zube cijena

Ljuskice za zube cijena je čest upit pacijenata. Pitanje o cijeni je opravdano jer na tržištu postoji velik izbor. Ljuskice su pristupačno rješenje za sve one koji žele postići veliku promjenu u izgledu osmijeha. Ovaj prije svega estetski proizvod koristimo većinom iz estetskih razloga. Recite zbogom nastalim oštećenjima i nepravilnostima na zubima. Estetska stomatologija donosi nam napredne načine kako postići željeni izgled osmijeha u svega nekoliko dolazaka u našu stomatološku ordinaciju.

Sadržaj:
LJUSKICE ZA ZUBE CIJENA
LJUSKICE ZA ZUBE CIJENA JE PRISTUPAČNA, A PREDNOSTI SU MNOGOBROJNE
DOĐITE NA PREGLED I SAZNAJTE JESU LI LJUSKICE RJEŠENJE ZA VAŠ OSMIJEH
KAKO ODRŽAVATI LJUSKICE ZA ZUBE

Ljuskice za zube cijena

Razlike u cijenama između ordinacija najčešće govore o kvaliteti i vrijednosti koju pacijent dobiva za svoj novac. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji s našim pacijentima nastojimo ostvariti osmijehe iz snova po opravdanoj cijeni. Pritom koristimo visokokvalitetne materijale prirodnog izgleda. Za njih garantiramo najvišu kvalitetu. S obzirom na sve što uključuje – izradu u našem dentalnom laboratoriju, vrhunske materijale, probe, privremene ljuskice i završno postavljanje, cijena ljuskice kreće se po cijeni od 300-500 € po jednome zubu. Cijeli set ljuskica uključuje do 10 ljuskica za prednje zube.

Ljuskice za zube cijena je pristupačna, a prednosti su mnogobrojne

Ljuskice za zube su odličan način kako popuniti praznine između zubi, postići željeni oblik i veličinu zubi, ali i posvijetliti zube. Ljuskice za zube su pristupačno i izdržljivo rješenje za obnovu oštećenja na zubima. Uz pravilnu brigu mogu potrajati i do 10 godina. Ovo dugoročno rješenje osigurat će vam privlačan i lijep osmijeh. Moguće je u potpunosti prilagoditi ljuskicu prirodnim zubima tako da nitko neće ni primjetiti da postoji razlika. Za one koji žele naglašeniju promjenu, uz ljuskice ćemo vam omogućiti željen izgled osmijeha.

Dođite na pregled i saznajte jesu li ljuskice rješenje za vaš osmijeh

Na prvom pregledu dogovaramo sve detalje oko izrade ljuskica. Zatim slijedi digitalno skeniranje zubi kako bi pomoću intraoralnog skenera dobili pouzdan, detaljan i realan izgled. Ukoliko niste sigurni kako bi Vaš osmijeh izgledao s ljuskicama ili samo želite prvo vidjeti završni rezultat u ponudi nudimo Smile Design tehnologiju koja će Vam pokazati Vaš idealan osmijeh koji možete postići prepuštanjem u ruke naših stručnjaka za osmijehe. Izrada zubnih ljuskica ovisi o kompoziciji zuba. Koristimo ih za vanjsku stranu zuba. Kod same izrade najčešće je potreban period izrade u trajanju od 2 tjedna. Sve detalje o ljuskicama za zube pročitajte ovdje. Nažalost zubne ljuskice nisu predviđeno rješenje za sve problematike. U slučaju bruksizma, parodontitisa i drugihPotrebno je doći na stomatološki pregled kako bi saznali jeste li kandidat.

Kako održavati ljuskice za zube

Održavate ih jednako kao i prirodne zube. Nakon njihova postavljanja potrebno je održavati detaljnu oralnu higijenu, jednako kao i kod pranja zubi. Potpuna oralna higijena kod kuće uključuje: pastu za zube, konac za zube i usnu vodicu. Konac za zube po želji možete zamijeniti tušem za usta. Potrebni su dolasci na redovite godišnje kontrole.

Želite li ostvariti najbolju verziju svog osmijeha u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji detaljno prilagođavamo oblik zubi vašoj liniji osmijeha, usnama i očima. Kao rezultat dobivamo komplementaran izgled lica. Svaki zahvat u našoj ordinaciji izvodimo u sterilnim uvjetima, detaljno i po visokim standardima kako bi pacijenti upoznali najbolje od stomatologije i dugoročno bili zadovoljni svojim osmijehom.

Zanima li vas jeste li kandidat za ljuskice za zube, pozivamo Vas da se naručite na pregled.

  • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

  • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

  • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

  • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

KONTAKTIRAJTE NAS