Aesthetic dentistry Dentus Perfectus

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija će zauvijek promijeniti vaš život i osigurati vam izgled u skladu s osobnošću i željama!
Već i onim najsitnijima korekcijama, možemo napraviti veliku promjenu za vaš osmijeh. Promjena će obuhvatiti, ne samo za Vaš izgled, već i Vaše samopouzdanje i samopoštovanje te učiniti da se smijete još češće i jače. Recite nam sve što želite promijeniti na vašem osmijehu i mi ćemo vas savjetovati. Estetski stomatološki zahvati omogućiti će kompletnu transformaciju vašeg osmijeha, te će promijeniti izgled vaših usana, obraza i linija lica.

Estetska stomatologija nudi vam mogućnosti da svoj budući osmijeh iz snova kroz nekoliko trenutaka vidite na ekranu i da ga zajedno korigiramo do savršenstva. Moderna tehnologija omogućava razna estetska rješenja. Pjeskarenje i skidanje kamenca dio je osnovne njege. Čišćenje kamenca i pjeskarenje zubi temelji su kojim održavamo zdrav i lijep osmijeh. Estetska stomatologija uključuje tretmane izbjeljivanja zubi. Izbjeljivanje zubi je tretman kozmetičkog karaktera koji donosi trenutačne ali dugotrajne rezultate. Od popularnih kozmetičkih zahvata izdvajamo i ugradnju zubnih ljuskica (eng. Veneers).

Želite li osvježiti svoj izgled – izbijelite zube! Ova promjena pomlađuje i ističe prirodnu ljepotu osmijeha. Tretman je potpuno bezbolan i kratko traje. Ovisno o odabranom broju ciklusa , tretman u prosjeku traje 1 sat. Prethodno tretmanu potrebno je napraviti profesionalno čišćenje zubi. Efekt je postojan preko godinu dana i sigurni smo da će vas natjerati da se više smijete. Za profesionalno izbjeljivanje koristimo svjetki poznatu Beyond tehnologiju. Nemojte dozvoliti da tamna pića i navike diktiraju boju vašeg osmijeha. Odaberite Dentus perfectus stomatološku ordinaciju i pomoći ćemo vam da vaši zubi zablistaju. Uklonit ćemo tragove kave i nikotina. Ispravit ćemo puknuti zub iz djetinjstva i ispuniti vaše želje za osmijehom o kojem ste oduvijek maštali.

Ponosni smo što Vam u Dentus Perfectusu možemo ponuditi nešto tako čarobno što će pomoći da Vaš osmjeh zablista još ljepšim sjajem.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS