Estetska stomatologija - Dentus Perfectus

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija će zauvijek promijeniti vaš život i osigurati vam izgled u skladu s osobnošću i željama! Estetski stomatološki zahvati dorpinose kompletnoj transformaciji vašeg osmijeha. Upotpunite izgled vaših usana, obraza i linija lica.
Već i onim najsitnijima korekcijama, možemo napraviti veliku promjenu za vaš osmijeh. Promjena će obuhvatiti, ne samo Vaš izgled, već i Vaše samopouzdanje i samopoštovanje te učiniti da se smijete još češće i jače. Recite nam sve što želite promijeniti na vašem osmijehu i mi ćemo vas savjetovati o mogućim opcijama.

Vrhunska estetska rješenja i njega zubi

Estetska stomatologija nudi vam mogućnosti da svoj budući osmijeh iz snova kroz nekoliko trenutaka vidite na ekranu i da ga zajedno korigiramo do savršenstva. Moderna tehnologija omogućava brza estetska rješenja. Pjeskarenje i skidanje kamenca dio je osnovne njege kojim održavamo zdrav i lijep osmijeh. Estetska stomatologija uključuje tretmane izbjeljivanja zubi. Izbjeljivanje zubi je tretman kozmetičkog karaktera koji donosi trenutačne, ali dugotrajne rezultate. Od popularnih kozmetičkih zahvata izdvajamo ljuskice za zube (eng. Veneers).

Estetski tretman za sjajan osmijeh

Želite li osvježiti svoj izgled – izbijelite zube! Ova promjena pomlađuje i ističe prirodnu ljepotu osmijeha. Tretman je potpuno bezbolan. Tretman u prosjeku traje 1 sat, a ovisi o odabranom broju ciklusa. Prije tretmana potrebno je napraviti profesionalno čišćenje zubi kojim uklanjamo zubni kamenac i tvrdokorna obojenja. Poliranjem ostavljamo glatku površinu kako bi spriječili nove nakupine kamenca. Ovo pomaže postići maksimalni efekat bjeline. Efekt ostaje postojan preko godinu dana i sigurni smo da će vas natjerati da se više smijete. Za profesionalno izbjeljivanje koristimo svjetski poznatu Beyond tehnologiju s aktivacijskim svjetlom.

Nemojte dozvoliti da tamna pića i navike diktiraju boju vašeg osmijeha. Odaberite Dentus perfectus stomatološku ordinaciju i pomoći ćemo vam da vaši zubi zablistaju. Uklonit ćemo tragove kave i nikotina. Ispravit ćemo puknuti zub iz djetinjstva i ispuniti vaše želje za osmijehom o kojem ste oduvijek maštali. Ponosni smo što Vam u Dentus Perfectusu možemo ponuditi nešto tako čarobno što će pomoći da Vaš osmjeh zablista još ljepšim sjajem.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS