Dentus perfectus - smile design

Smile dizajn

Put do savršenog osmijeha

Smile dizajn može biti prava prekretnica za vaš osmijeh. Vaš osmijeh je vaša najvrijednija društvena poveznica. Ako vam se trenutni izgled vaših zubi ne sviđa, sada više ne morate zamišljati kako bi izgledala transformacija vašeg osmijeha.

U Dentus Perfectus ordinaciji koristimo Smile dizajn – spoj svih najnaprednijih, dostupnih tehnologija. Područja kozmetike i stomatologije koji će vaš osmijeh iz snova pretvoriti u stvarnost. Zahvaljujući ovoj metodi u mogućnosti smo pružiti vam uvid u budući rezultat kako biste unaprijed mogli vidjeti i definirati konačni izgled vašeg novog osmijeha.

Ne zamišljajte… Pogledajte unaprijed i ostvarite!

Smile dizajn za puni potencijal osmijeha

  • Sakrili svoj osmijeh na fotografiji rukom ili usnicama?
  • Izbjegavali određene društvene situacije zbog manjka samopouzdanja?
  • Izbjegavali upoznavanje novih ljudi?
  • Pitali se što se točno krije iza naziva Smile dizajn?
  • Bili u strahu pitati Vašeg stomatologa koja su moguća rješenja za poboljšanje izgleda Vašeg osmijeha jer ste se bojali visokih novčanih izdataka ili boli?

Ako ste odgovorili s “da” na bilo koje od navedenih pitanja, znajte da niste sami! Mnoga istraživanja pokazuju kako više od 90% ljudi smatra da je osmijeh ključan u ostavljanju prvog dojma. Vrlo važan segment u društvenom životu i da neatraktivan izgled zubi koči ljude u društvenom, privatnom i profesionalnom razvoju. Zašto bi vas išta kočilo da ostvarite svoj puni potencijal, prštite od samopouzdanja i osvajate na prvi pogled?

Razvoj tehnologije i smile dizajn

Razvoj tehnologije s područja estetske stomatologije omogućava vam da do svog idealnog osmijeha sada dođete puno lakše, jednostavnije i brže. Bez bolnih, invazivnih postupaka, u jednom sigurnom, potpuno kontroliranom procesu. U Dentus perfectusu iskren i zadovoljan osmijeh je naš krajnji cilj. Do njega dolazimo analizirajući, uz pomoć tehnologije i iskustva, razne čimbenike. Kako biste dobili svoj osmijeh iz snova, vrlo je važno da on odražava vaš karakter, odnosno osobnost, da je prilagođen vašem ukupnom izrazu lica i pojavnosti te da odgovara vašim željama.

Najljepša stvar kod Smile dizajna je upravo ta moć da vaš osmijeh iz snova pretvori u vašu stvarnost. Pomažući vam da budete sigurniji u sebe, da imate više samopoštovanja i samopouzdanja i da sveukupno poboljšate kvalitetu života. Postanite najbolja verzija sebe.

Estetska stomatologija - Dentus Perfectus

Kako izgleda postupak smile dizajn?

Smile dizajn postupak se sastoji od nekoliko jednostavnih koraka, a sve započinje dolaskom u ordinaciju, odnosno donošenjem odluke da želite promijeniti svoj život. Uz razgovor i upoznavanje, za prvi korak potrebna nam je precizna analiza postojećeg stanja. Fotografirat ćemo postojeći izgled vašeg osmijeha. Uz pomoć posebne tehnologije na temelju fotografija provesti detaljnu analizu postojećih estetskih parametara. Rezultat će biti jedan ili više konačnih prijedloga vašeg novog osmijeha koje ćemo vam prezentirati. Kako bismo vam omogućili jasnu vizualizaciju usmeno dogovorenih promjena, prije bilo kakvih zahvata u ustima. Smile dizajn omogućit će vam da unaprijed vidite svoj konačni izgled i kako će promjene utjecati ne samo na estetiku zubi već i na cjelokupni izgled, harmoniju lica i dojam.

U Dentus Perfectusu ovom postupku poklanjamo puno pažnje jer se promjenom izgleda zubi značajno utječe na cjelokupnu estetiku lica. Također, izrazito nam je važno da iskreno s nama podijelite svoje mišljenje i želje. U vezi boje, oblika, veličine zubi i, naravno, konačnog izgleda. Prema vašim željama možemo izraditi i 3D plastični prototip koji će još vjernije dati uvid u to kako će koja modifikacija utjecati na Vaš konačni izgled.

Uz Smile dizajn više ne morate riskirati, jer sada sa sigurnošću možete vidjeti kako će izgledati krajnji rezultat i modificirati ga prije postupka!

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

  • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

  • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

  • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

  • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Naruči se na pregled još danas!

Zubni implantati

Dentus perfectus - zubni implantati
KONTAKTIRAJTE NAS