Estetika lica

Estetika lica uključuje prirodne estetske tretmane kojima pomažemo ostvariti željeni izgled lica. Kao zagovornici lijepog osmijeha, proširili smo pristup na područje estetike lica. U ordinaciji izvodimo najnovije estetske tretmane lica. Svaki od tretmana koji nam donosi estetika lica omogućava nam ciljano djelovanje na željeno područje lica. Stoga problematična koža više nije problem. Jednostavno nadoknađujemo nedostatak volumena u usnama. Uklanjamo i preventivno djelujemo na nastanak bora. Krvnom plazmom osvježavamo kompletan izgled tena. Za svaki od tretmana potrebno je prethodno savjetovanje s certificiranim liječnikom. Kontaktirajte nas za individualan tretman prilagođen vašim potrebama i željenom izgledu. Posjetite nas i u svakom slučaju saznajte kakve rezultate možete očekivati.

Estetika lica – tretmani

 • SkinPen mikroneedling tretman
 • Mezoterapija i PRF
 • Dermalni filer (usne)
 • Terapija bora lica

Estetika lica za dubinsku njegu 

Za lijepu kožu prije svega je potrebna dubinska njega. Riječ je o slojevima kože i sintezi prirodnih sastojaka koje nije moguće postići uobičajenim kozmetičkim tretmanima i nanošenjem krema. Međutim, pomoću estetskih tretmana koje donosi estetika lica bez dvojbi dubinski nahranite kožu. Stoga našim i budućim pacijentima približavamo seriju tretmana za sjajniji izgled strukture kože. Pružite svojoj koži sve potrebne nutrijente kako bi postigla svoj puni potencijal. Ciljanim tretmanima moguće je utjecati na popunjavanje strukture kože i na volumen usana. Tretmani djeluju ciljano, prirodno i jednostavno. Osim toga želimo naglasiti kako nema dugih oporavaka. Za dugotrajan učinak potrebno je ponavljati neke od tretmana u preporučenim intervalima. Za sve informacije i savjetovanje za područje “estetika lica” dostupni smo na mailu, telefonu i lokaciji.

Estetika lica za savršen ten

Put do savršeno lijepog tena, o kojem ste godinama sanjali, nikada nije bio jednostavniji. Ožiljci, akne, hiperpigmentacijske mrlje i ukratko sve nepravilnosti kože više ne moraju biti vaša svakodnevnica. Zato nemojte odustati jer mi imamo rješenje koje će rješiti vaš dugogodišnji problem. Sve što je potrebno je potaknuti samoobnovu kože i vratiti kožu u prvotno stanje. To postižemo unutar polja poznatog kao estetika lica. Kao rezultat toga moguće je vratiti lijep ten pomoću uređaja koji precizno potiče kožu na samoobnovu. Sve što vam je potrebno za lijep ten je nekoliko tretmana u razmaku od mjesec dana. Izuzev toga zaboravite na daljnje prikrivanje nedostataka kože. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji težimo postići zadovoljstvo vlastitim izgledom kako bi naši pacijenti zračili samopouzdanjem. U sklopu promjena koje omogućava estetika lica i uz našu malu pomoć naglasite prirodno lijep izgled.

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

 • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

 • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

 • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

 • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

 • Pouzdan i certificirati liječnik

  Tretmane izvodi pouzdan i certificiran liječnik s višegodišnjim iskustvom.

 • Iskustvo i znanje

  Veliko iskustvo i znanje o tehnikama koje izvodimo. Preciznost u radu 

 • Poznavanje idealnog izgleda osmjeha

  Poznavanje idealnog izgleda osmijeha omogućava lako prepoznavanje mjesta za aplikaciju 

 • Nježan pristup

  Najkvalificiraniji za zahvate na području usta. Poznati po nježnom pristupu 

 • Iskustvo u aplikaciji kanile

  Svakodnevno iskustvo aplikacije kanile

 • Najnovije tehnologije i provjereni materijali

  Koristimo najnovije tehnologije i provjerene materijale visoke kvalitete

KONTAKTIRAJTE NAS