Mezoterapija i PRF

Mezoterapija i PRF je estetski tretman lica za pomlađivanje kože. U skladu sa novim trendovima u njezi kože, želimo koži pružiti sve potrebne nutrijente kako bi uvijek izgledala svježe i zaglađeno. Ubrizgavanje prirodno nastalog preparata u gornje slojeve kože potiče stvaranje kolagena, elastičnost, hidrataciju i regeneraciju kože.

Prednosti tretmana

  • smanjenje bora (između obrva, oko očiju i usta, nazolabijalnih, bora mrštilica i smijalica)

  • smanjenje ožiljaka od akni i strija

  • pomlađivanje kože

  • elastičnost kože

Slika kako izvodimo SkinPen tretman

Što je PRF?

PRF je kratica za „Platelet Rich Fibrin“- metodu kojom koristeći krv pacijenta proizvodimo fibrinogen obogaćen trombocitima, leukocitima i faktorima rasta. Iz tog razloga je ovaj tretman u potpunosti prirodan. Koristi se u kombinaciji tretmana mezoterapija i PRF. Često se naziva „Vampirski tretman”. Postoji i inačica poznata pod nazivom „Kleopatrin tretman”. Glavna razlika je što Kleopatrin tretman sadrži kombinaciju sa vitaminima ili hijaluronskom kiselinom.

PRF tretman i što očekivati?

Prije samog tretmana potrebno je popiti pola litre vode. Nakon toga tretman započinjemo vađenjem krvi. Krv centrifugiramo i iz krvi izvlačimo faktore rasta. Osim što ćete vratiti izgubljeni sjaj kože, vratite i zadovoljstvo vlastitim izgledom. Za najbolje rezultate poželjno je napraviti tri tretmana mezoterapija i PRF sa razmakom od mjesec dana.

Kako izgleda tretman mezoterapija i PRF?

Potrebno je popiti pola litre vode prije samog tretmana. Tretman izvodimo brzo i jednostavno. Medicinska sestra izvadit će vam malu količinu krvi. Nakon toga izvađenu krv centrifugiramo kako bi odvojili plazmu. Slijedi čišćenje i dezinfekcija lica te nanošenje anestetika. Zatim krećemo s injekcijom dobivenih nutrijenata. Saznajte neke od brojnih mogućnosti koje nudi PRF tehnologija u sklopu stomatoloških zahvata ugradnje implantata, parodontološkog liječenja i koštanih nadoknada.

Što nakon tretmana mezoterapija i PRF?

Prva 24 h nakon tretmana ne preporuča se nositi šminku i nije dozvoljeno izlagati se suncu. Izbjegavajte alkohol, kofein i pušenje neposredno nakon tretmana. Nakon postignutih rezultata tretman je dovoljno ponoviti jednom godišnje kako bi se održavao rezultat.

Tko nije kandidat za PRF?

Osobe akutnih i kroničnih oboljenja, trudnice i dojilje, osobe oboljele od kronične bolesti jetre i antikoagulacijske terapije. Izbjegavamo terapiju kod disfunkcije trombocita i sepse. Posjetite nas u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji kako bi saznali jeste li idealan kandidat za tretman.

Zašto kombiniramo ova dva estetska tretmana?

Kombinacijom estetskih tretmana mezoterapije i PRF tretmana postižemo obnovu potkožnog tkiva. Proces se temelji na ubrzanoj cirkulaciji krvi i imunološkom odgovoru na aplicirane nutrijente. Kolagen je glavni protein bitan za strukturu kože. Međutim, što smo stariji količina kolagena koju proizvodi naše tijelo se smanjuje. To je razlog zašto u ranim tridesetima koža gubi 1% kolagena godišnje. Stoga je mezoterapija i PRF prirodan tretman kojim je moguće nadomjestiti izgubljen kolagen.

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

  • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

  • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

  • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

  • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Zatraži termin za tretman
KONTAKTIRAJTE NAS