Mezoterapija i PRF

Mezoterapija i PRF je neinvazivni estetski tretman lica za pomlađivanje kože. U skladu sa novim trendovima u njezi kože, želimo koži pružiti sve potrebne nutrijente kako bi uvijek izgledala svježe. Ubrizgavanje prirodno nastalog preparata u gornje slojeve kože potiče stvaranje kolagena, elastičnost, hidrataciju i regeneraciju kože.

Zašto kombiniramo ova dva estetska tretmana?

Kombinacijom mezoterapije i PRF tretmana postižemo obnovu potkožnog tkiva. Proces se temelji na ubrzanoj cirkulaciji krvi i imunološkom odgovoru na aplicirane nutrijente. Kolagen je glavni protein bitan za strukturu kože. Međutim, što smo stariji količina kolagena koju proizvodi naše tijelo se smanjuje. To je razlog zašto u ranim tridesetima koža gubi 1% kolagena godišnje. Stoga je mezoterapija i PRF prirodan tretman kojim je moguće nadomjestiti izgubljen kolagen.

Što je PRF?

PRF je kratica za „Palatin Rich Fibrin“- metodu kojom koristeći krv pacijenta proizvodimo fibrinogen obogaćen trombocitima, leukocitima i faktorima rasta. Dakle, tretman je u potpunosti prirodan. Koristi se u kombinaciji tretmana mezoterapija i PRF. Često se naziva „Vampirski tretman”. Postoji i inačica poznata pod nazivom „Kleopatrin tretman”. Kleopatrin tretman sadrži kombinaciju sa drugim vitaminima ili hijaluronskom kiselinom.

PRF tretman i što očekivati?

Prije samog tretmana potrebno je popiti pola litre vode. Nakon toga tretman započinjemo vađenjem krvi. Krv centrifugiramo i iz krvi izvlačimo faktore rasta. Osim što ćete vratiti izgubljeni sjaj kože, vratite i zadovoljstvo vlastitim izgledom. Za najbolje rezultate poželjno je napraviti tri tretmana mezoterapija i PRF sa razmakom od mjesec dana.

Kako izgleda tretman mezoterapija i PRF?

Potrebno je popiti pola litre vode prije samog tretmana. Tretman izvodimo brzo i jednostavno. Medicinska sestra izvadit će vam malu količinu krvi. Nakon toga izvađenu krv centrifugiramo kako bi odvojili plazmu. Slijedi čišćenje i dezinfekcija lica te nanošenje anestetika. Zatim krećemo s injekcijom dobivenih nutrijenata. Saznajte neke od brojnih mogućnosti koje nudi PRF tehnologija u sklopu stomatoloških zahvata ugradnje implantata, parodontološkog liječenja i koštanih nadoknada.

Prednosti tretmana

  • smanjenje bora (između obrva, oko očiju i usta, nazolabijalnih, bora mrštilica i smijalica)

  • smanjenje ožiljaka od akni i strija

  • pomlađivanje kože

  • elastičnost kože

Prednosti 

  • smanjenje bora (između obrva, oko očiju i usta, bora mrštilica, nazolabijalnih i bora smijalica)
  • smanjenje ožiljaka od akni i strija
  • pomlađivanje kože
  • elastičnost kože

Što nakon tretmana mezoterapija i PRF?

Prva 24 h nakon tretmana ne preporuča se nositi šminku i nije dozvoljeno izlagati se suncu. Izbjegavajte alkohol, kofein i pušenje neposredno nakon tretmana. Nakon postignutih rezultata tretman je dovoljno ponoviti jednom godišnje kako bi se održavao rezultat.

Tko nije kandidat za PRF?

Osobe akutnih i kroničnih oboljenja, trudnice i dojilje, osobe oboljele od kronične bolesti jetre i antikoagulacijske terapije. Izbjegavamo terapiju kod disfunkcije trombocita i sepse. Posjetite nas kako bi saznali jeste li idealan kandidat za tretman.

Zašto mezoterapija i PRF?

Mezoterapija i PRF prvenstveno poboljšava zdravlje kože. Ovom metodom koži osiguravamo potrebne nutrijente, što vidno poboljšava izgled gornjeg sloja kože. Tretman je idealan za sve tipove kože.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS