dermalni fileri-usne

Dermalni fileri (usne)

Dermalni fileri zaslužni su za savršeno njegovan izgled osmijeha. Zadržite prirodan izgled uz diskretno dorađivanje nedostataka u volumenu. Lijep osmijeh čine lijepi i zdravi zubi uz savršeno oblikovane pune usne. Pomoću najnovijih tretmana u sklopu estetike lica trenutačno postižemo puniji izgled usana i simetričan osmijeh.

Što su hijaluronski dermalni fileri?

Dermalni fileri sve su popularniji radi svog prirodnog sastava, prirodnog izgleda i benefita koje donosi na područje gdje se ubrizgava. Dermalni filer po sastavu čini hijaluronska kiselina. Sastav filera u skladu je s prirodnim sastavom našeg tijela. Hijaluronska kiselina po sastavu je polisaharid radi čega na sebe navlači kolagen. Samim time osigurat će regeneraciju i hidrataciju usana. Rezultat su pune i lijepe, voluminozne usne. U starijoj dobi dolazi do promjena u izgledu. Djelomično je uzrok toga i smanjenja proizvodnja hijaluronske kiseline. Kako se mijenja naš izgled lica tako promjene postaju vidljive i na usnama. Masno tkivo se preraspodjeljuje, mišići gube svoj tonus i lice se uvlači. Te promjene vidljive su i na usnama. U određenim godinama pojavljuju bore i usne gube volumen.

Koliko često je potrebna nadopuna?

Vijek trajanja hijaluronskog filera ovisi o vrsti dermalnog filera i organizmu. Hijaluronski fileri najčešće drže formu od 6 do 9 mjeseci. Nakon toga oni se prirodnim putem razgrađuju pomoću enzima u tijelu. Fileri koje koristimo su renomiranog brenda i vrhunske kvalitete.

Savjetovanje prije tretmana

Prije samog tretmana preporučamo pacijenticama savjetovanje i dogovor s našim certificiranim liječnikom oko željene vrste i količine koja će se injektirati.  Postoji i nekoliko metoda injekcije, ovisno o efektu koji želimo postići. Zato savjetujemo da poslušate savjet stručnjaka. Također, važno je reći kako postojanost filera ovisi o vrsti filera.

Koje su prednosti dermalnih filera?

  • Veća punoća i volumen

  • Simetričan izgled

  • Njegovan izgled

  • Uklanja znakove starenja i zateže izgled

  • Drži usne hidratiziranima

Dermalni fileri – kako izgleda oporavak?

Dermalni fileri spadaju pod jednostavan tretman kojim postižemo trenutačni efekt. Nije potreban oporavak. Može se pojaviti lagano oticanje i plavičasta boja na mjestu uboda netom nakon ubrizgavanja. Stoga savjetujemo raditi zahvat na slobodno poslijepodne.

Prirodan izgled i suptilna naglašenost simetričnog izgleda usana postižemo korištenjem dermalnih filera najviše kvalitete. Hijaluronskim filerom postižemo izravnanje bora na usnama, povećavamo volumen usana i oblikujemo konture. Po završetku tretmana pacijent/pacijentica dobiva putovnicu dermalnog filera sa serijskim brojem. Za sve detalje o tretmanu dostupni smo na telefonu i na našoj adresi Lastovska 12. 

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS