Dentus perfectus - protetika

Protetika

Protetika je odgovor na vaša pitanja nadomjestka izgubljenih zubi. Bilo da je riječ o nedostatku jednog zuba ili kompletnoj bezubosti, protetikom je moguće nadomjestiti sve nedostatke. Nudimo rješenja u vidu zubne krunice, zubnog mosta, zubne proteze i ljuskica za zube. Nakon što obavite pregled u našoj ordinaciji naš stomatolog dat će vam upute za dalje. Poželjno je usnimiti 3d rentgenski snimak čeljusti kako bi dobili točan uvid u stanje i volumen zubne kosti. Sve to potrebno je kako bi mogli izraditi plan liječenja prilagođen vašim potrebama i mogućnostima.

 • Protetikom do zdravog osmijeha

  Jeste li spremni započeti put do zdravog, predivnog osmijeha? Mi jesmo! U Dentus perfectusu misija nam je osigurati da svoj osmijeh zavolite odmah onog trenutka kad izađete iz ordinacije. Protetika je odgovor na sve nedostatke zubi.

 • Protetikom do lijepog osmijeha

  Ako Vam nedostaje jedan ili više zuba – zubna krunica ili zubni most kao protetika i protetski nadomjestak općenito može biti rješenje koje će u potpunosti promijeniti Vaš život. Promijeniti na bolje, naravno!

 • Najmodernije tehnologije i najkvalitetniji materijali

  Protetika nam omogućuje da nedostatak zubi nadomjestimo u kratkom roku i u potpunosti ih uklopimo u izgled vaših prirodnih zubi prema obliku, boji i veličini. Nadomjesci koje izrađujemo napravljeni su najmodernijim tehnologijama uz koju koristimo najbolje i najkvalitetnije materijale. Materijali koje koristimo omogućavaju nam izradu zubnih nadomjestaka koji svojim izgledom odgovaraju prirodnim zubima svojim oblicima, bojama i funkcionalnošću.

Koje prednosti donosi protetika kao rješenje za nedostatak zubi?

 • Bit ćete u mogućnosti opet normalno jesti, smijati se i govoriti!

 • U potpunosti se uklapa među vaše prirodne zube!

 • Spriječite pomicanje susjednih zubi!

Protetika donosi odgovor na nezadovoljstvo izgledom ali i funkcionalnošću zubi. Danas je velika popularnost ljuskica za zube. No protetika je širok pojam i obuhvaća mnogo više. Ako niste sigurni je li protetika odgovor na vaše stomatološke probleme koji vas muče kontaktirajte nas već danas i dogovorite termin konzultacija sa našim stručnjacima za stomatologiju. Tijekom prvog pregleda ćemo saslušati vaše želje, utvrditi probleme koje moramo riješiti i odlučiti u suradnji s vama koje je najbolje rješenje da vam vratimo osmijeh. Za sve detalje posjetite nas na adresi ili nas nazovite na telefon. Zapratite nas na društvenim mrežama za bolji uvid u naše slučajeve.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS