Vrijeme čitanja: 6 minuta
all on 4 cijena

Zašto All on 4 cijena iznosi više od ostalih protetskih radova

All on 4 cijena je jedan od najčešćih upita pacijenata kada su u pitanju zubne proteze. Zubnom protezom uspješno nadomještamo vaše izgubljene zube i omogućavamo vam potpunu funkcionalnost osmijeha. Kako je stvaranje funkcionalnih osmijeha naš svakodnevni prioritet All on 4 cijena opravdava funkcionalnost i brojne druge prednosti usporedno s ostalim zubnim protezama. Saznajte u nastavku zašto ju stomatolozi preporučuju, a pacijenti odabiru. Izuzev toga period oporavka izuzetno je kratak, a sama tehnika pospješuje očuvanje postojeće zubne kosti, što najčešće s preostalim protezama nije slučaj. Odaberite sjajan osmijeh i prirodan izgled. Odaberite All on 4 tehniku.

Sadržaj:
ŠTO JE ALL ON 4 ZUBNI MOST?
ALL ON 4 CIJENA JE INVESTICIJA U ZDRAVLJE 
ALL ON 4 CIJENA I PROCES UGRADNJE
KOLIKO IZNOSI ALL ON 4 CIJENA?
KOLIKO SE ČEKA NA KOMPLETAN RAD?
ALL ON 4 CIJENA ZA LIJEP OSMIJEH SVIH GENERACIJA
ZAŠTO NAM JE BITNO DETALJNO ODRŽAVANJE?

Što je All on 4 zubni most?

All on 4 cijena zubnog mosta varira ovisno o proizvođača implantata, određenoj vrsti implantata, ali i o vrsti trajnog protetskog rada koji će pacijent odabrati. Ponuda trajnih radova je stvarno široka i ispunjavamo sve želje naših pacijenata. Izuzev proteze na 4 implantata, nudimo i opciju na 6 ili 8 implantata, ovisno o željama i potrebama pacijenata.

All on 4 cijena je investicija u zdravlje

Prednosti ugradnje All on 4 zubnog mosta su brojne. Za vas smo izdvojili one medicinski bitne prednosti, ali i zapažanja pacijenata nakon ugradnje.

Bitne odrednice zašto je All on 4 popularno rješenje:

 • BRZA IZRADA
 • KOD SMANJENJE RAZINE KOSTI NIJE POTREBNO NADOKNAĐIVATI ZUBNU KOST
 • KRAĆE VRIJEME OPORAVKA ŽVAČNOG SUSTAVA
 • JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE
 • OVA TEHNIKA SPRJEČAVA DALJNJI GUBITAK ZUBNE KOSTI

Prednosti koje su pacijenti primijetili tijekom nošenja:

 • SIGURNOST I UGODNOST

 • ČVRSTA I STABILNA STRUKTURA

 • VRHUNSKA ESTETIKA I PRIRODAN IZGLED

 • MINIMALNO INVAZIVAN ZAHVAT

All on 4 cijena i proces ugradnje

Na prvom pregledu obavit ćemo 2D rendgenski snimak kako bi dobili kompletan uvid u oralno zdravlje pacijenta. Ako pacijent već ima 3D CBCT snimak on nam je potreban za pregled kod doktora. Doktor će procijeniti stanje i volumen zubne kosti te slijedi dogovor oko zahvata i ugradnje.

 • 1. KORAK

   Pregled i snimanje zubi. Snimak zubi potreban nam je radi uvida u stanje zubne kosti.

 • 2. KORAK

  Ugradnja 4 zubna implantata pod lokalnom anestezijom.

 • 3. KORAK

   Postavljanje suprastruktura također izvodimo pod lokalnom anestezijom.

 • 4. KORAK

   Postavljanje kompletnog zubnog mosta.

Koliko iznosi All on 4 cijena?

All on 4 cijena Neodent zubnog mosta kreće se već od 6.683 € do 11.858 € po čeljusti, ovisno o vrsti trajnog rada koji pacijent izabere. Dakle, za cijenu je ključan odabir materijala. Pozivamo pacijente na pregled kako bi vidjeli stanje oralnog zdravlja i preporučili idealnu terapiju ukoliko ste kandidat za ovu vrstu proteze na implantatima.

Koliko se čeka na kompletan rad?

Cjelokupan proces izrade traje od 3-4 mjeseca. Ovaj vremenski period potreban je za oseointegraciju i potpuni oporavak nakon ugradnje zubnih implantata. Nakon toga slijedi postavljanje suprastruktura na implantate i posljednji korak je proba trajnog rada. Vrijeme odvojeno za probe jako cijenimo. Na finalnim probama pobrinut ćemo se da vam je rad maksimalno ugodan i da vam sve odgovara. Ukoliko ima potrebe za nekim prepravcima, rad vraćamo našem dentalnom laboratoriju da ga korigira. Često su te sitne korekcije od velikog značaja za osjećaj koji će pacijent imati jednom kada se zubni most trajno fiksira. To je razlog zašto pazimo na svaki detalj kod finalne probe.

All on 4 cijena za lijep osmijeh svih generacija

Zubni most se izrađuje detaljno i precizno kako bi bio identičan prirodnim zubima. Određujemo oblik, veličinu, boju i broj zubi. Zubni most će prilikom ugradnje biti u potpunosti prilagođen za vašu čeljust. To nam osigurava da će rad vjerno pratiti vašu mimiku lica i osigurati vam prirodan osjećaj prilikom svakodnevnih radnji.

Zašto nam je bitno detaljno održavanje?

Jednom kada je proces završen, vaša briga za novi osmijeh nije završila. Po završetku terapije potrebno je dolaziti na redovite godišnje preglede, uklanjati zubni kamenac i provoditi dobru oralnu higijenu kako bi se proteza pravilno održavala. Važno je reći kako kao i kod ostalih dentalnih radova rizici za all on 4 tehniku postoje. No rizike uspješno izbjegavamo detaljnim pregledom i planom terapije, redovnim kontrolama tijekom cjelokupnog all on 4 procesa te postoperativnim godišnjim kontrolama i detaljnom oralnom higijenom. Sve što je potrebno je detaljno četkati i koristiti zubni konac. Proces je isti kao i kod regularnog pranja zubi. Izbjegavajte jako tvrdu i ljepljivu hranu. Ukoliko se bavite sportom savjetujemo da nosite zaštitu za zube tijekom treninga.

All on 4 cijena opravdava potpunu rehabilitaciju čeljusti, očuvanje zubne kosti, kvalitetu, trajnost i osjećaj prirodnih zubi. Kod odabira nadomjestaka za zube birajte pametno i uzmite u obzir funkcionalnost. Dugotrajno rješite problem bezubosti uz visoku kvalitetu. Sve što Vam je potrebno za dobro održavanje je pojačana briga i godišnji pregledi.

Na koliko najviše rata se može plaćati?

Što se rata tiče, primamo Zaba kartice do 24 rate.

Uključuje li cijena obje čeljusti?

Navedena cijena odnosi se na jednu čeljust. Cijena uključuje 4 zubna implantata i kompletnu zubnu protezu.

Zatražite termin pregleda i posjetite nas na našoj adresi.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS