Dentus perfectus - novi pacijenti

Novi pacijenti

Novi pacijenti se već od prve posjete osjećaju kao da su oduvijek ovdje!

 • Stojimo Vam na raspolaganju

  Stručni tim Dentus perfectusa stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, informativne razgovore, neobavezne preglede i stručne savjete. Svoje dugogodišnje znanje i iskustvo kontinuirano usavršavamo kroz kongrese, seminare, radionice i edukacije kako bi pacijentima ponudili najmodernija, još kvalitetnija i što bezbolnija rješenja, u zdravstvenom i u estetskom smislu.

Zašto nas pacijenti vole?

Svakom pacijentu pristupamo individualno i s potpunom diskrecijom. Pitanja koja postavljamo i razgovor koji s Vama vodimo pomaže nam da bolje upoznamo Vaše potrebe, želje i osobnost kako bismo Vam pružili najbolju brigu i njegu.

Dentus perfectus - povjerenje - novi pacijenti

Svakog svog pacijenta gledamo kao člana naše obitelji. Upravo zato, pružamo Vam samo najkvalitetnija rješenja imajući uvijek u vidu konačni cilj – Vaše zadovoljstvo. Želimo da svoj osmijeh nosite svakog trenutka od kad izađete iz naše ordinacije.

Dentus perfectus - popunjavanje upitnika - novi pacijenti

Vaše zdravlje je dragocjeno stoga je i Vaša konačna odluka kako ćete voditi računa o njemu. Postupci koji Vam stvaraju nelagodu za nas nisu rješenja! Mi smo ovdje da Vam predstavimo što i kako možemo učiniti za Vas, a Vi da odaberete ono što smatrate stvorenim baš za sebe!

Dentus Perfectus - Dr Vedran Šebečić

Novi pacijenti – Što očekivati od prvog pregleda?

Doživite nježan pristup i najnovija rješenja iz svijeta stomatologije u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji na poznatoj zagrebačkoj lokaciji.

Kako bi Vaš prvi dolazak bio što jednostavniji i pristupačniji novim pacijentima pripremili smo sljedeće:

Dentus perfectus - stomatološki pregled - novi pacijenti
 • Dobrodošlica od strane našeg stomatološkog tima

  U stomatološkoj ordinaciji nove pacijente dočekat će uvijek nasmijena dentalen asistentice i Vedran Šebečić, dr.med.dent. Upoznajmo se bez ikakvih predrasuda i ugodno se smjestite u naš stomatološki stolac.

 • Paket dobrodošlice za nove pacijente

  Naša specijalna ponuda dobrodošlice za nove pacijente Vam omogućava da u pola cijene obavite prvi pregled sa savjetovanjem i planom terapije te digitalni ortopantomogramski snimak svih zubi.

 • Digitalni karton

  Novi pacijenti naše obrasce za otvaranje digitalnog kartona mogu ispuniti i online i poslati nam ih prije samog dolaska kako bi vrijeme u ordinaciji posvetili razgovoru i pregledu.

 • Razgovor s našim stomatologom

  Razgovor je važan dio svakog tretmana stoga mu posvećujemo posebnu pažnju. Vaš termin uvijek će biti vremenski dovoljno dug da porazgovaramo o Vašim željama, brigama, strahovima, mogućnostima i željenim rezultatima. Odgovorit ćemo na sva Vaša pitanja.

 • Preporuka terapije i dogovor za daljnje korake

  Pronaći ćemo najbolje rješenje za Vaš problem. Prilagodljivo radno vrijeme omogućava nam da se prilagođavamo Vašim obvezama kako više ne biste odgađali brigu za vlastito zdravlje. Brzo i jednostavno dogovorite idući termin.

 • Predviđeno vrijeme trajanja pregleda

  Predviđeno vrijeme trajanja prvog pregleda otprilike je 30 minuta. Po potrebi ga je moguće produžiti.

Sada kada imate sve što Vam je potrebno za prvi dolazak, rezervirajte svoj termin već danas i poklonite pažnju svom zdravlju!

Online obrasci

Pomoću naših internetskih obrazaca u mogućnosti ste skinuti Vaše nove obrasce za pacijente, tako da ih možete ispuniti u udobnosti vlastitog doma i kod prvog dolaska u našu ordinaciju predati nam ih. Jednostavno kliknite gumb ispod za početak.

Naručite se na prvi pregled

KONTAKTIRAJTE NAS