All on 4 (svi na 4)

All on 4 (svi na 4) omogućuje svim pacijentima nove, kvalitetne zube, prirodnog izgleda u samo jednoj posjeti stomatologu. Idealno su rješenje i za one pacijente koji nemaju dovoljno kosti za ugradnju klasičnih zubnih implantata. Danas imamo  sve veću potražnju za ovakvom vrstom zahvata,  imamo puno više pacijenata koji žive duže i oni ne žele živjeti s protezama. To je važan koncept, jer to pomaže mnogim pacijentima koji su ranije smatrani da se kod njih ništa osim zubnih proteza nemože napraviti ili su odbili tretman zbog složenosti i komplesknosti tradicionalnih pristupa za liječenje bezubih situacija. Kod pacijenata kod kojih preostali zubi također nisu dovoljno dobri da bi se na njima mogao izraditi novi zubni most, All on 4 je svakako najbolji izbor jer pacijent unutar 24h dobije komplento nove zube.

all-on-4

 

 

Iako su za većinu ljudi zubni implantati najbolje rješenje za zamjenu zubi koji nedostaju, pacijenti koji nemaju dovoljnu količinu kosti mogu biti obeshrabreni za zubne implantate.

Osim toga, pacijenti su često u strahu od ugradnje zubnih implantata jer misle da moraju proći kroz dugotrajne, bolne i skupe nadogradnje koštanog grebena zbog smanjenog volmena kosti prije stavljanja zubnih implantata.

Ovim revolucionarnim pristupom pacijent dobiva zubni most ugrađen na četiri implantata. Implantati se zbog svog položaja, mogu ugraditi i kod pacijenta sa smanjenim koštanim volumenom.

all-on-4 implantati

Što je all on 4 (svi na 4)?

All on 4 je revolucionarni pristup koji omogućava ukupnu oralnu rehabilitaciju s postavom samo 4 implantata u svakoj čeljusti. Postupak je brz i minimalno intenzivan. Implantati djeluju kao temelj za postavu zubnog mosta. Ova tehnika stabilizira razinu kosti, sprečavajući daljnu resorpciju koštanog grebena te održava razinu kosti zdravom putem postave dva stražnja implantata pod kutem od 45°. All on 4 omogućava da čak i oni pacijenti koji nemaju dovoljan volumen kosti za klasičnu implantaciju dobiju fiksni zubni most bez dugotrajnih zahvata nadogradnje koštanog grebena. Rezultat all on 4 je zubni most koji se drži na četri implantata, a zbog svog prirodnog izgleda ne razlikuje se od prirodnih zubi. Zahvat All on 4 je zaštićen koncept tvrtke Nobel Biocare, koji daje doživotno tvorničko jamstvo na Nobel implantate i sve sastavne dijelove implantata.

 all on 4

All on 4 prednosti

  • Eliminira potrebu za presađivanjem kosti, što je invazivni, skupi i neugodni zahvat za pacijenta;
  • Postupak se dobro podnosi i kratko traje – obično je potrebno od 1 do 2 sata za potpunu oralnu rehabilitaciju;
  • Obično se može provesti kod pacijenata s dijabetesom, osteoporozom ili drugim zdravstvenim stanjem, kod kojih je kontraindicirano presađivanje kosti;
  • Zahvat je gotov u jednom danu – ne samo zahvat postave implantata, već i postava fiksnog zubnog mosta. Tradicionalne tehnike često uključuju različite operacije, a može potrajati i više od godinu dana;
  • Prirodni izgleda zubi koji daju i osjećaj kao vlastiti prirodni zubi;
  • Visoko higijenski – jednostavno održavanje i čišćenje;
  • Uštede – zahvat je upola jeftiniji neko kasične metode (presađivanje kosti i postava više od 4 implantata).

all-on-4-1

U ordinaciji Dentus perfectus prilikom prvog pregleda procjenjujemo stanje čeljusti i zdravlje desni. Na pregledu ćemo vam ponuditi najbolje mogućnosti liječenja koje ispunjavaju vaše potrebe i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Mnogi pacijenti su nezadovoljni postojećim zubnim mostovima ili zubnim protezama. Isto tako brojni pacijenti su obeshrabreni jer imaju nedostatnu količinu kosti u čeljusti za klasičnu metodu implantacije.

Za sve njih all on 4 je izvrsno rješenje kako bi vratili osmijeh na svoje lice i kako bi dobili nove zube.

All on 4 (svi na 4)
4.17 (83.33%) 6

Nazovite nas

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

+385 1 889 6869

+385 91 19 888 99

Radno vrijeme

Pon – Pet od 8:00h do 20:00h


Subota po predbilježbama

Pošaljite upit ili dogovorite pregled još danas!

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Poruka/pitanje*

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit