Dječja stomatologija

Dječja stomatologija nikad nije bila ugodnija. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji pružamo kompletnu njegu za dječji osmijeh. Bilo da je riječ o rutinskom pregledu, hitnom slučaju, ortodontskoj terapiji ili popravcima mi svu svoju pažnju usmjeravamo na naše najmlađe pacijente i dugoročno zdravlje dječjeg osmijeha. Stvaramo pozitivna iskustva koja će dječje posjete stomatologu pretvoriti u igru.

Dječja stomatologija – Usluge

 • Kontrolni pregled
 • Popravak zubi
 • Pečačenje zubi
 • Hitan prijem i liječenje trauma zubi
 • Ortodontske terapije

Što očekivati od prve posjete našem stomatologu?

 • KORAK 1

  Dobrodošlica od strane našeg stomatološkog tima.

  Dječja stomatologija podrazumijeva da je prva posjeta djece uvijek najvažnija jer ona stvara temelj za sve buduće stomatološke zahvate i izvrsnu oralnu skrb. U čekaonici naši najmlađi pacijenti imaju priliku zaviriti u škrinjicu s igračkama i odabrati najdraži crtić. Za opušten i simpatičan pristup zaslužan je cijeli tim dentalnih asistentica i doktora. Posjete stomatologu u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji mogu biti „dječja igra“.

 • KORAK 2

  Pregled stomatologa

  Na prvom pregledu otvaramo digitalni karton, uzimamo anamnezu i pregledavamo usta. Čistimo zubiće i po potrebi snimamo ortopan.

 • KORAK 3

  Slijedi dogovor za sljedeće korake

  Planiramo ispun, pečačenje ili tretman fluorom. Dječja stomatologija u našoj ordinaciji pokriva sve stomatološke usluge ovisno o djetetovim potrebama.

 • KORAK 4

  Razgovor roditelja i stomatologa

  Ovo je trenutak kada možete pitati sve što vas zanima. Razgovor uključuje savjete doktora.

dječja stomatologija

Zdrave navike kod djece

Naši stomatolozi znaju da pravilan razvoj zubi utječe na djetetovo samopouzdanje, oralno zdravlje i higijenu. Vaše dijete zaslužuje imati zdrav i lijep osmijeh. Dječja stomatologija roditeljima približava detaljne preporuke našeg stomatologa o održavanju oralnog zdravlja kod djece.

Dječja stomatologija i preventivna briga

Zdravstvene potrebe svakog pacijenta su drugačije neovisno o dobi. Zato dječja stomatologija uspješno prepoznaje i ispunjava stomatološke potrebe Vašeg djeteta. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji posvećeni smo ostvariti i zadržati najbolju, najljepšu i najzdraviju verziju dječjeg osmijeha.

Vodič za roditelje

Dječja stomatologija i prvi doticaj sa stomatologom bude osjećaje koji će najmlađe pacijente pratiti prilikom svakog zahvata. Trudimo se ostvariti pozitivne osjećaje i učiniti svaku posjetu ugodno i zanimljivom, sukladno dječjem uzrastu. Želja nam je pripremiti roditelje za ulazak djeteta u svijet oralne higijene. Iz tog razloga naš stomatolog za Vas je pripremio “Vodič za roditelje”.

KONTAKTIRAJTE NAS