Vrijeme čitanja: 6 minuta

Zubar Zagreb – Dentus perfectus stomatološka ordinacija

zubar Zagreb

Zubar Zagreb – Dentus perfectus stomatološka ordinacija u Zagrebu nudi svojim pacijentima široku paletu stomatoloških usluga i jedinstveno iskustvo. Bilo da je riječ o estetskim zahvatima, rentgenskom snimku, liječenju zuba ili protetskim radovima u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji možemo rješiti svaki problem. Uz najnoviju tehnologiju i stručnost doktora ponudit ćemo najmanje invazivno rješenje.

  • Personaliziran pristup

    Stomatološka usluga dostupna vam je na suvremen način – personalizirana vašim potrebama, ispunjena razumijevanjem od strane doktora i usmjerena na ugodno iskustvo puno zadovoljstva. Dentus perfectus ordinacija njeguje pristup u kojem je pacijent uvijek na prvom mjestu. Svaki termin prilagođen je potrebama pacijenta.

  • Prilagodba termina

    Moguće je prilagođavanje svakom rasporedu i dogovor oko termina. U žurbi ste i imate vremena jedino za vrijeme pauze za ručak? Ne brinite! Manjak vremena uslijed brojnih obaveza više nam ne predstavlja problem. Pronaći ćemo termin u vrijeme kada vam to najviše odgovara. Uvijek ostavljamo dovoljno vremena za sva vaša pitanja i nedoumice. Upravo to čini svaki pregled opuštenim. 

  • Paket dobrodošlice za nove pacijente

    Prvi puta posjećujete Dentus perfectus stomatološku ordinaciju? Jeste li upoznati s paketima koje nudimo za nove pacijente !? Ukoliko vam je promaklo, sigurno će vas razveseliti informacija za svakog novog pacijenta imamo paket dobrodošlice po specijalnoj cijeni. Podsjećamo kako smo tu zbog vas i veselimo se što ste se odlučili postati dijelom naše male, ali izrazito sretne obitelji. Na taj način zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Više o paketu dobrodošlice možete pronaći na linku.

zubar zagreb

Dentus perfectus zubar Zagreb – stručan i dinamičan tim zubara

Dentus perfectus zubna ordinacija nalazi se u središtu Zagreba u naselju Savica, Lastovska 12/a. Dr. Vedran Šebečić i dent.asist. Ana Marija Kelečić prvaci su koji svakodnevno unaprjeđuju osmijehe svojih pacijenata. Izuzetno topla atmosfera i ugodan interijer omogućuju pacijentima da se opuste. Dentus perfectus izuzetno vješt tim liječnika uvijek usmjerava puno pažnje i stručan pristup svakom pacijentu.

Ukoliko imate strah od zubara i patite već pri pomisli na stomatološki pregled, dinamičan duo doktora pomoći će vam da zaboravite da ste kod zubara. Štoviše, pobrinut će se da zaboravite na prethodna neugodna iskustva. Strah od zubara nije urođen već ga je probudilo ranije stečeno negativno iskustvo. Pitate se kako pobijediti strah od zubara? Strpljenje i razumijevanje prilikom svakog pregleda u Dentus perfectus ordinaciji natjerat će vas da zavolite posjete zubaru.

Vrhunskom tehnologijom možemo očuvati vaš zub

Dr. Šebečić diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Upoznat s novim tehnologijama i iznimno vješt, dr. Šebečić pravi je stomatolog novog doba. Pri svakom pregledu uvijek nastoji rješiti probleme pacijenata minimalno invazivnim tretmanom. Briga o svakom prirodnom zubu na prvom je mjestu. Štoviše, dr.Šebečić pacijentima uvijek nastoji donijeti najnovija i manje invazivna rješenja kojima bi se očuvalo njihov prirodni zub.

Sve stomatološke usluge dostupne na jednom mjestu

Zahvaljujući velikom broju usluga koje Dentus perfectus ordinacija nudi, pacijenti pored osnovnih postupaka i popravaka zubi, imaju pristup i estetskim rješenjima. Na taj način više nema razloga da samo sanjate o holivudskom osmijehu. Holivudski osmijeh moguće je postići profesionalnim izbjeljivanjem. Svega sat vremena dijeli vas od blistavog osmijeha. Na najčešće postavljana pitanja pacijenata – da li je izbjeljivanje zubi štetno te o vrstama izbjeljivanja zubi više pročitajte na linku. Zubni rendgen je danas rutinski dio pregleda i također ga možete obaviti u prostorijama ordinacije. Rentgenskim snimkom omogućava se ranu dijagnostiku i pravovremenu terapiju. Pacijenti se mogu osloniti na individualizirani plan terapije pritom stavljajući naglasak na funkcionalnost zubi, a potom i na njihov predivan izgled. Bilo da je riječ, o rutinskom pregledu, operacijama, vađenju zubi ili nekom drugom zahvatu, Dentus perfectus zubar u Zagrebu pacijentima nudi stručnjake za oralno zdravlje.

Zadovoljni pacijenti i pozitivne ocjene zubara u Zagrebu kao najveći uspjeh

Dentus perfectus već preko deset godina nudi mogućnost svih stomatoloških zahvata i nudi rješenja za pacijente sve dobi. Uzrast pacijenata nikada nije problem. Iznimna pažnja posvećuje se djeci. Prilikom pregleda u najranijoj dobi, nastoji se uspostaviti povezanost i prenijeti djetetu važnost i brigu za mliječne zube. Zdrave navike ostaju za cijeli život stoga je važno naučiti najmlađe ispravno njegovati zube. Pacijenti brzo prepoznaju prijateljsku atmosferu i detaljan pristup doktora. Dentus perfectus zubar u Zagrebu visoko rangira po pitanju Google recenzija. ”Super ugodna atmosfera, doktor komunicira sve preporučene zahvate prije izvođenja, efikasno i bezbolno. Svakako dolazim opet :)”- jedan je od komentara zadovoljnog pacijenta.

zubar zagreb

Postanite i vi dio Dentus perfectus zajednice u kojoj niste samo broj. Dopustite da postane vaš vjeran suputnik u putovanju do zdravog, funkcionalnog i predivnog osmijeha!

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS