Vrijeme čitanja: 3 minuta
Dentus Perfectus ordinacija - jamstvo kvalitete

Dentus perfectus – jamstvo kvalitete

Stomatološka ordinacija Dentus Perfectus nalazi se u zagrebačkom naselju Savica, na adresi Lastovska 12/a(kako doći do nas), pored OTP banke, u blizini caffe bar-a Leggiero. Pacijentima je omogućen parking oko ordinacije i u Lidl podzemnoj garaži (2h besplatan parking).

Dogovor dizajna

Po dolasku u našu ordinaciju stavljamo vaš problem u fokus našeg interesa. U razgovoru s vama pokušavamo otkriti koji je osnovni razlog dosadašnjeg nezadovoljstva izgledom vaših zuba. Zavisno o situaciji, ali i stanju vaših zubi predložit ćemo vam nekoliko rješenja kojima ćemo otkloniti vaše probleme i novim dizajnom osmijeha vratiti vam svježinu i ljepotu.

Fokus na kvalitetu i vrhunska tehnologija

U svom radu s pacijentima ponosimo se pridržavanjem najviših stomatoloških standarda, pri čemu koristimo najkvalitetnije i najsigurnije materijale i aparate svjetski poznatih firmi u stomatologiji.

U svrhu moderne dijagnostike i očuvanju zdravlja pacijenata koristimo prednosti najnovije digitalne dijagnostike u radu s našim klijentima.

Prednost dajemo:

 • digitalnom snimanju zubi i istovremenom prikazivanju

 • laser tehnologiji za bezbolne tretmane i ranom otkrivanju karijesa

 • zaustavljanju karijesa primjenom ozon tehnologije

To su samo neke od prednosti koje pružamo u svakodnevnom radu s pacijentima. Više detalja o tehnologiji i opremi koju koristimo pogledajte na sljedećem linku.

Dentus perfectus jamstvo na pružene usluge

Jamstvo na stomatološke radove zubne ordinacije Dentus Perfectus:

 • Doživotno tvorničko jamstvo

  Doživotno tvorničko jamstvo na implantate i suprastrukturu Nobel Biocare. Jamstvo se odnosi na djelomičan ili potpun lom materijala.

 • 2-godišnje jamstvo

  Odobravamo 2-godišnje jamstvo na krunice, mostove, ljuskice (veeners) i proteze. Jamstvo se odnosi na tehnička oštećenja protetskog rada (lom keramike, pucanje mosta ili proteze).

 • 1-godišnje jamstvo

  Odobravamo 1-godišne jamstvo na ispune (plombe), inlaye, onlaye. Jamstvo se odnosi na djelomičan ili potpun lom kompozitnog ili keramičkog materijala.

Dentus perfectus uvjeti jamstva

 • Preventivni stomatološki pregled

  Preventivni stomatološki pregled u zubnoj ordinaciji Dentus Perfectus najmanje jednom godišnje.

 • Redovito održavanje oralne higijene

  Redovito održavanje oralne higijene prema individualnim  uputama doktora dentalne medicine (informacije dostupne na www.dentusperfectus.hr ili u pisanom obliku u ordinaciji).

 • Redovito nošenje udlage

  Redovito nošenje udlage ukoliko je propisana kao dio plana terapije.

Popravak rada bit će izveden prema uputama proizvođača materijala i važećim pravilima struke. Ukoliko popravak ne omogućuje početnu funkciju i estetiku rada, pacijent ima pravo na izradu novog rada o trošku ordinacije Dentus Perfectus.

Unutar jamstvenog roka pacijent se mora pridržavati uvjeta jamstva. Jamstvo se ne odnosi na oštećenja koja su uzrokovana primjenom ekstremnih sila (borilački sportovi, prometna nesreća) ili nakon izlaganja organizma liječenju radioterapijom i kemoterapijom. Jamstvo isto tako ne obuhvaća oštećenja nastala kao posljedica bolesti i uzimanja lijekova za koje postoje evidentirani medicinski dokazi i upozorenja.

KONTAKTIRAJTE NAS