Vrijeme čitanja: 9 minuta

Stomatolog – zašto je bitno ići na redovite preglede?

Stomatolog Dentus perfectus i cijeli tim stručnjaka za osmijehe čeka vas na adresi Lastovska 12a. Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i strahove. Rezervirajte svoj termin bez straha od zubara.

 • Vodimo se mišlju da je oralno zdravlje dio cjelokupnog zdravlja svakog pacijenta

  Posvećeni smo stvaranju predivnih i dugotrajnih osmijeha.

 • Pozitivno stomatološko iskustvo

  Nizom stomatoloških i estetskih usluga pacijentima garantiramo pozitivno stomatološko iskustvo prilikom svake posjete stomatologu.

 • Posvećenost naših stomatologa vašem osmijehu

  Posvećeni smo stvaranju predivnih i dugotrajnih osmijeha. Vaše oralno zdravlje je naš najveći uspjeh.

 • Veselimo se novim pacijentima

  Naša ordinacija pozdravlja pacijente svih uzrasta – od naših najmlađih pacijenata koji se po prvi puta upoznaju sa našim doktorom pa sve do najstarijih pacijenata.

 • Savjetujemo i educiramo pacijente

  U svoj pristup uključujemo i detaljno savjetovanje pacijenata o oralnom zdravlju i postupcima oralne higijene. Nadamo se da ćete iz ovog edukacijskog sadržaja saznati više o našoj ordinaciji, našim preporukama, terapijama i ponudama. Posjetite našu stranicu stomatolog Zagreb, uvjerite se u našu stručnost i nazovite nas.

Stomatolog – po čemu smo drugačiji i u čemu leži naš posebni pristup pacijentima?

 • Zašto oralna skrb u našoj ordinaciji pacijentima donosi osmijeh na lice?

  Pacijentima nudimo nježan i indvidualan pristup. U ordinaciji uspješno nadilazimo očekivanja svakog pacijenta.

 • Držimo korak s najnovijim tehnologijama u svijetu stomatologije

  Dr. Šebečić iz godine u godinu prati razvoj najnovijih tehnologija, materijala i tehnika iz svijeta stomatologije koje uspješno implementiramo u našu stomatološku ordinaciju. Kontinuirane edukacije i kongresi omogućavaju nam besprijekorne rezultate u usavršavanju zdravih i funkcionalnih osmijeha.

Istražite više o našem stručnom timu brižnih stomatologa i o uslugama koje nudimo. Dentus perfectus stomatolog Zagreb pružit će vam oralnu brigu koju zaslužujete. Tu smo za sve vaše stomatološke potrebe.

Stomatolog Zagreb – novi pacijenti

 • Paket dobrodošlice za nove pacijente!

  Mi volimo i primamo nove pacijente.

 • Rendgensko snimanje pojedinačnog zuba i svih zubi

  U prostorijama ordinacije radimo rendgenski snimak zubi. 

 • Digitalni karton

  Vodimo digitalni karton za svakog pacijenta. Prikupljamo informacije kako bismo u budućnosti što bolje ispunili i zadovoljili vaše zahtjeve. Naši stručnjaci će steći uvid u vaše prethodne zahvate i povijest vašeg oralnog zdravlja. 

 • Trenutačna dijagnostika

  Najboljom svjetskom tehnologijom na vrijeme ćemo ustanoviti i najmanje probleme koji bi vas mogli mučiti u budućnosti. Uz rentgenske uređaje u prostoru ordinacije, naši stomatolozi nose lupe koje povećavaju vidno polje i omogućavaju točnu dijagnozu.

Stomatolog Zagreb – HITNI SLUČAJEVI!

U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji znamo koliko je malo sati u danu. Svjesni smo da se oralni problemi ne javljaju samo u radnim satima. Stomatolog dr. Šebečić u ordinaciji Dentus perfectus je ovdje za vas. Kada god je to moguće naći ćemo način da vas primimo i rješimo nastali oralni problem!

stomatolog
KONTAKTIRAJTE NAS