Vrijeme čitanja: 7 minuta

Izbjeljivanje zubi cijena?

Izbjeljivanje zubi cijena – najjednostavniji put do bijelih zubi i savršenog osmijeha. Ovo je najefikasniji i najbrži put do novog osmijeha. Naši zubi s vremenom gube svoj sjaj i bjelinu. Za blistav osmijeh potrebno je s vremena na vrijeme osvježiti izgled zubi. Odaberite siguran način izbjeljivanja pod budnim okom stručnjaka! Osvježite izgled zubi i osmijeha! Učinak je dugotrajan, a sam proces bezbolan. Naši stručnjaci Vas savjetuju koliko ciklusa odabrati. Saznajte smije li se izbjeljivati zube ukoliko imate implantat.

Sadržaj:
IZBJELJIVANJE ZUBI CIJENA
KAKO IZGLEDA PROFESIONALNO IZBJELJIVANE ZUBI
IZBJELJIVANJE ZUBI CIJENA – PAKET SA 2,3 ILI 4 CIKLUSA 
ŠTO UKLJUČUJE PAKET ZA IZBJELJIVANJE ZUBI?
SAVJETOVANJE
TEHNOLOGIJA KOJU KORISTIMO ZA IZBJELJIVANJE ZUBI
SASTOJAK KLJUČAN ZA IZBJELJIVANJE
UČINKOVITOST 

IZBJELJIVANJE ZUBI CIJENA

Vaš put do savršenog osmijeha započinje u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji. U ponudi imamo od 1 do ukupno 4 ciklusa izbjeljivanja. Broj preporučenih ciklusa ovisi o boji vaših zubi. Obavezno je odraditi pripremu zubi i savjetovanje prije samog izbjeljivanja. Priprema prije izbjeljivanja uključuje uklanjanje zubnog kamenca, pjeskarenje i poliranje zubi. Estetski tretman profesionalnog izbjeljivanja zubi sastoji se od 3 dijela. Svaki ciklus izbjeljivanja zubi traje petnaest do dvadeset minuta.

Izbjeljivanje zubi cijena

KAKO IZGLEDA PROFESIONALNO IZBJELJIVANE ZUBI

IZBJELJIVANJE ZUBI CIJENA – PAKET SA 2,3 ILI 4 CIKLUSA

Izbjeljivanje zubi cijena paketa koji uključuje 2 ciklusa od 40 minuta je 230 €. Cijena paketa sa 4 ciklusa po 20 minuta iznosi 290 €. Cijena čišćenja zubnog kamenca, pjeskarenja i poliranja iznosi 60 €.

Čišćenje kamenca, poliranje i pjeskarenje prvi su koraci u pripremi zubi za uspješan i siguran proces izbjeljivanja zubi. Ovim pripremnim radnjama skidamo nakupljene naslage i biofilm. Stručnjaci za stomatologiju dijele mišljenje kako je potrebno čistiti kamenac 2-3x godišnje. Svakodnevno konzumiranje jako obojenih pića i hrane negativno utječe na boju i zdravlje zubi.  Nakon tretmana izbjeljivanja zubi pacijenti primjećuju kako se osjećaju sigurno i samopouzdano.

ŠTO UKLJUČUJE PAKET ZA IZBJELJIVANJE ZUBI?

 • Stomatološki pregled

  Detaljni stomatološki pregled sa savjetovanjem i planom terapije.

 • Profesionalno čišćenje zubi

  Profesionalno čišćenje i uklanjanje zubnog kamenca sa pjeskarenjm i poliranjem svih zubi.

 • Izbjeljivanje

  2 ciklusa izbjeljivanja zubi u trajanu od 30 minuta ukupno.

 • Zaštitni premaz

  Zaštitni premaz protiv preosjetljivosti zubi.

SAVJETOVANJE

Izbjeljivanje zubi cijena paketa uključuje i pripremne radnje pred samo izbjeljivanje. Uz najnoviju, svjetski poznatu tehnologiju, izbjeljivanje zubi je pristupačno rješenje za svakoga. U Dentus perfectus ordinaciji omogućavamo pacijentima profesionalno savjetovanje. Na pregledu možete saznati jeste li kandidat za estetski tretman izbjeljivanja zubi. Saznajte koliko ciklusa vam je potrebno za postizanje željenog osmijeha. Imate zubni implantat i zanima vas možete li izbjeljivati zube unatoč implantatu? Izbjeljivanje s beyond preparatima od karbamid peroksida ne oštećuje zubne nadomjeske. Preparat nema učinka na umjetnim dijelovima i nadomjestku zuba.  Zatražite naše profesionalno mišljenje koliko ciklusa odabrati kako Vaši prirodni zubi nebi postali vidno svijetliji u odnosu na zubne nadomjestke.

TEHNOLOGIJA KOJU KORISTIMO ZA IZBJELJIVANJE ZUBI

Izbjeljivanje zubi cijena i tehnologija koju koristimo u ordinaciji. U ordinaciji koristimo svjetski poznata imena proizvođača i samo svjetski poznatu tehnologiju najveće kvalitete. Stoga u ponudi imamo Beyond tehnologiju izbjeljivanja zubi. Rezultat koji donosi izbjeljivanje aktivacijom Beyond svijetla nije invazivno, sigurno je i donosi najveće rezultate. Po završetku tretmana nanosimo zaštitni premaz za zube. Zaštita uključuje završni premaz preparatima koji sadrže CPP-ACPF. Nakon nanešene zaštite vaši zubi će se remineralizirati. Caklina će imati veću tvrdoću nego prije samog izbjeljivanja.

SASTOJAK KLJUČAN ZA IZBJELJIVANJE

Hidrogen peroksid (H2O2) je sastojak ključan za izbjeljivanje zubi na kojem je proveden najveći broj istraživanja. Različite koncentracije ove molekule utječu na njezinu učinkovitost tijekom procesu izbjeljivanja. Njegov sastav u potpunosti je siguran za korištenje. Izbjeljivanje ne utječe na tvrda tkiva zubi. Zubna caklina je u potpunosti zaštićena. Kroz brojna provedena istraživanja kemijski sastav sredstava za izbjeljivanje zubi nije mijenjan. U provođenim posljednjim istraživanjima nastojalo se smanjiti osjetljivost zubi nakon izbjeljivanja. To se postiglo proizvodima identičnog kemijskog sastava, ali s nešto manjom količinom aktivnih sastojaka kako se nebi javljala osjetljivost nakon tretmana.

UČINKOVITOST

Učinkovitost sredstva za izbjeljivanje ovisi o koncentraciji sastojka, dozi i vremenskom trajanju ciklusa izbjeljivanja. Za koliko nijansi će zubi posvijetliti ovisi o individualnoj nijansi prirodnih zubi pacijenata. Nije moguće nalsijepo garantirati koliko nijansi će zubi posvijetliti. Izbjeljivanje zubi vrši se na temelju procesa oksidacije. Svjetlosno aktivirano izbjeljivanje u stomatološkoj ordinaciji u potpunosti je siguran proces kojim ćemo Vas dovesti do blistavog osmijeha.

Vrste izbjeljivanja zubi

Naši stomatolozi nude rješenje za vaše želje. Postignite bijele zube u svega pola sata. Izbjeljivanje zubi odvija se u nekoliko koraka od kojih je prvi priprema zubi za proces izbjeljivanja. Slijedi sam proces ciklusa izbjeljivanja. Proces izbjeljivanja potpuno je bezbolan. Po završetku ciklusa slijedi nanošenje zaštite na zube. Zaštitom zubi i završnim premazom omogućavamo remineralizaciju cakline. Imate li zubne nadomjeske potražite naše stručno mišljenje kako ne biste izbjeljivanjem izazvali preveliko odstupanje prirodnih od nadomještenih zubi.

Željeli biste znati može li vam izbjeljivanje zubi naštetiti? Dr. Šebečić donosi odgovor kako je izbjeljivanje zubi u ordinaciji i pod stručnim nadzorom stomatologa vaš najbolji i najbrži put do novog osmijeha. Tržište nudi brojne proizvode i brze rezultate postignute preko noći. No imajte na umu da korištenjem proizvoda na svoju ruku postoji mogućnost trajnog oštećenja zubi.

Za dogovor i savjetovanje oko izbjeljivanja zubi prepustite se u ruke stručnjaka za dentalnu medicinu. Za svoj osmijeh odaberite provjerenu i sigurnu Beyond tehnologiju.

Zatražite termin pregleda

Naruči se na pregled još danas!

Zatražite termin pregleda

KONTAKTIRAJTE NAS