Vrijeme čitanja: 5 minuta
izbjeljivanje zuba

Izbjeljivanje zuba

Izbjeljivanje zuba je popularan kozmetički tretman kojim posvjetljujemo osmijeh. Iako je kozmetičkog karaktera danas ga smatramo dijelom osnovne oralne higijene. Po završetku tretmana Vaš osmijeh zasjat će holivudski bijelim sjajem. Bilo da se bliži bitan događaj ili jednostavno želite da vaš osmijeh dođe do izražaja – ovo je tretman koji će Vam osigurati željenu promjenu. Vrijeme je da stavite osmijeh u prvi plan.

Sadržaj:
ZAŠTO JE IZBJELJIVANJE ZUBA NAJBOLJI KOZMETIČKI MAKEOVER?
PAKET BIJELI ZUBI
KAKO IZGLEDA TRETMAN IZBJELJIVANJE ZUBA?
KOJE PREDNOSTI IMA PROFESIONALNO IZBJELJIVANJE ZUBA?
PREPORUČENA NJEGA ZUBI NAKON TRETMANA

Zašto je izbjeljivanje zuba najbolji kozmetički makeover?

S obzirom na određene životne navike koje uzrokuju tamnjenje zuba, razvijen je jednostavan i siguran proces koji poništava negativne učinke naših životnih navika. Stoga donosimo rješenje za sve one koji vole uživati u čaši crnog vina. Za pušače. Za one čiji dan ne može započeti (dobro) bez šalice crne kave. Za one koji jednostavno žele uživati u svom osmijehu jer se i sami vole smijati. I za one koji često snimaju you tube videe ili selfije. Smješite se bezbrižno znajući da ćete dobro ispasti na fotografijama. Iako je jeftiniji od ljuskica za zube, izbjeljivanje zuba može donijeti jednak efekt. Najveće promjene osmijeha primjećujemo kod pacijenata koji su odradili ortodontsku terapiju i povrh toga izbijelili zube. Zadovoljstvo i blistav osmijeh su zagarantirani.

Paket bijeli zubi

Paket bijeli zubi trenutno je najtraženiji tretman kozmetičke korekcije osmijeha u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji. U paketu je uključeno: Radi pripremnih radnji koje uključuje tretman izbjeljivanja za paket bijeli zubi potrebno je naručivanje.

 • Profesionalno čišćenje zubi

  Ono uključuje čišćenje zubnog kamenca, pjeskarenje i poliranje zubi. To je pripremna radnja koju izvodimo prije samog izbjeljivanja.

 • 2 ciklusa izbjeljivanja zubi LED lampom

  Cikluse izvodimo jedan za drugim. Prvi ciklus traje 10 minuta. Drugi ciklus traje 20 minuta.

Kako izgleda tretman izbjeljivanje zuba?

Tretman izbjeljivanje zuba provodimo u nekoliko koraka.

 • 1. KORAK

  Čišćenje zubnog kamenca. Ovom pripremnom radnjom uklanjamo sve bakterije i naslage sa zubi. Uklanjamo nastale diskoloracije i poliramo zube kako bi zaštitili caklinu od novih napada bakterija.

 • 2. KORAK

  Nanosimo retraktore i zaštitni gel na meka tkiva te gel za izbjeljivanje zubi.

 • 3 KORAK

  Slijedi prvi ciklus izbjeljivanja.
  Slijedi drugi ciklus izbjeljivanja.

 • 4. KORAK

  Nanosimo zaštitni gel. 

Zaštitni gel dobit ćete i za nanošenje kod kuće. Preporučamo nanošenje gela navečer prije spavanja kako bi što duže odstajao. Maksimalno je moguće napraviti od 2 do 4 ciklusa izbjeljivanja. Sve cikluse radimo u jednom dolasku.

Koje prednosti ima profesionalno izbjeljivanje zuba?

• Samopouzdan osmijeh
• Poboljšano oralno zdravlje
• Smanjeno tamnjenje zubi
• Značajna kozmetička promjena
• Trajni rezultati
• Zaštićena caklina

Preporučena njega zubi nakon tretmana

Nakon tretmana osiguravamo upute kako se ponašati i što izbjegavati. Da biste zadržali maksimalan učinak potrebno je držati se naših preporuka. Učinak izbjeljivanja može potrajati i do 2 godine. Za održavanje bjeline preporuka stomatologa je ponavljati tretman svakih godinu dana. Prva 24 h moguće je osjetiti osjetljivost zubi. Stoga preporučamo izbjegavati sladoled. Nemojte piti kavu, obojene sokove, čaj niti crno vino. Ukoliko se osjetljivost javi, ona je normalna i povući će se unutar 24 h od tretmana. Provodite detaljnu oralnu higijenu i redovito uklanjajte zubni kamenac. Za stalan efekt bjeline koristite pastu za izbjeljivanje zubi najamnje 2x u danu tijekom pranja zubi, Megasonex ultrazvučnu četkicu za zube i whitening vodicu za ispiranje usta.

Izbjeljivanje zuba cijena

Profesionalno izbjeljivanje zubi u stomatološkoj ordinaciji moguće je raditi u najviše 4 ciklusa. Svi ciklusi rade se u jednom dolasku. Moguće je odabrati Paket bijeli zubi koji uključuje čišćenje zubnog kamenca i 2 ciklusa izbjeljivanja zubi.

Izbjeljivanje zubi iskustva

Izbjeljivanje zubi u stomatološkoj ordinaciji je u potpunosti siguran tretman iz razloga što ga provodi stomatolog u sigurnim i provjerenim uvjetima sa svom potrebnom zaštitnom opremom. Zaštitnim gelom štitimo meka tkiva. Zaštitni gel pacijenti mogu nanositi i kod kuće kako bi izbjegli osjetljivost.

Najbolja pasta za izbjeljivanje zubi forum

Preporučena pasta za izbjeljivanje je Crest. Proizvodi je američki proizvođač. Istovjetna verzija te paste za naša područja se naziva Blend-a-med 3D white. Najbolje rezultate donosi u kombinaciji sa električnom ultrazvučnom Megasonex zubnom četkicom. Uz naš kod ostvarite popust od 5%.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS