Vrijeme čitanja: 6 minuta
fileri za usne

Fileri za usne

Fileri za usne pokrenuli su revoluciju u svijetu ljepote. Stalnim istraživanjima i inovacijama osmišljena su revolucionarna rješenja u vidu njegovanog izgleda. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji zagovaramo njegovan i zategnut izgled usana koji će u prvi plan staviti upravo vaš osmijeh. Jedan od trenutno najtraženijih estetskih usluga svakako su fileri za usne. Uz estetsku stomatologiju u ordinaciji nudimo estetske tretmane lica. Više o tretmanima za dubinsku njegu kože pronađite pod rubrikom estetika lica.
Sadržaj:
UPOZNAJTE NAJPOPULARNIJI TRETMAN ZA USNE
FILERI ZA USNE KOJE KORISTIMO U ORDINACIJI
KAKO IZGLEDA TRETMAN?
DVOUMITE SE OKO TRETMANA FILERI ZA USNE?
UBRIZGAJTE SVU POTREBNU NJEGU U USNE
UPOTPUNITE OSMIJEH ATRAKTIVNIM USNAMA

Upoznajte najpopularniji tretman za usne

Velik zamah i rastuća popularnost hijalurona u kremama, šamponima, ruževima i ostalim proizvodima za njegu tijela, lica i kose pomogla je pronaći rješenje za njegu usana iznutra. Osim što njeguju, fileri za usne postižu željeni izgled usana. Lijepe, podatne i meke usne su ono što svi priželjkujemo tijekom svih godišnjih doba. Nedostatak njege i hidratacije čini usne hrapavim i ispucalim, posebice zimi. Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak koju proizvodi naše tijelo. S vremenom se proizvodnja hijalurona u organizmu smanjuje. Tako je osmišljeno rješenje kojim hijaluronska kiselina u filerima pomaže održavati vlažnost usana. Konstanta hidratacija postiže se molekulama koje privlače vodu.

Fileri za usne koje koristimo u ordinaciji

U svom radu koristimo nekoliko svjetski poznatih, certificiranih brendova kako bi pokrili sve potrebe i želje naših pacijentica. Koristimo švedski brend Restylane i švicarski brend Teoxane. Odabrali smo ih upravo radi njihove pouzdanosti, sigurnosti i velikog broja medicinskih istraživanja i vrhunskih postignuća navedenih proizvođača u svijetu medicine. Odabrane marke filera odobrene su od strane FDA (Američka agencija za hranu i lijekove). Za nas je od velikog značaja imati nekoliko vrsta svjetski poznatih brendova filera kako bi približili široku ponudu rješenja za svake usne. Stoga smo u mogućnosti ostvariti željene rezultate. Uz to, navedeni brendovi u sebi već sadrže anestetik kako bi aplikacija bila što ugodnija. U svakodnevnom radu i sami najviše obraćamo pažnju da stomatološki zahvati budu što ugodniji za pacijente tako da je pri odabiru vrste filera to bio dodatni plus.

Kako izgleda tretman?

Potrebno je odraditi savjetovanje i dogovor oko vrste filera. O vrsti filera odlučiti će dr. Šebečić na temelju postojećeg i željenog oblika i volumena usana. Prije samog tretmana započinje se uklanjanjem šminke, nanošenjem anestezije i dezinfekcijom lica. Fileri koje koristimo u sebi već sadrže anestetik koji će olakšati sam proces i učiniti ga ugodnim. Jednom kada anestezija blokira živčane impulse, započinjemo s aplikacijom filera. Tretman traje otprilike pola sata. Nakon aplikacije filera nanosimo post procedure kremu koja će pomoći svojim umirujućim i dezinficirajućim djelovanjem na mjestu injekcije. Nakon tretmana potrebno se pridržavati uputa koje će vam osigurati dr. Šebečić. Hladite usne hladnim oblogom kako bi smanjili mogućnost oticanja. Oticanje se može javiti no ono se povlači kroz dva dana.

Dvoumite se oko tretmana fileri za usne?

Tretman donosi zadovoljavajuće rezultate u skladu sa željama pacijentica. Moguće je postići potpuno prirodan i gotovo neprimjetan izgled usana koji će Vas pomladiti i učiniti samopouzdanijima. Usne uokviruju lice. Punije usne smatraju se ženstvenijima. Zamislite da usnama pružate svu potrebnu njegu i zauzvrat postižete željen izgled usana. Danas je to moguće. Proces je potpuno prirodan.

Ubrizgajte svu potrebnu njegu u usne

Pacijentice se vraćaju na tretman radi brojnih prednosti koje tretman ima na usne, radi zadovoljstva vlastitim izgledom, ali i ženstvenijim gestikulacijama. Za sve one koji pate od suhoće usana i teško nadoknađuju hidrataciju, ovo je rješenje koje tražite. Zaboravite na ispucale i oštećene usne. Pojačajte njegu usana iznutra. Pružite svojim usnama potrebnu hidrataciju. Ispravna njega pokazat će vam novi sjaj usana.

  • Osjećaj samopouzdanja i zadovoljstva

  • Ženstven i njegovan izgled

  • Naglašene konture usana

  • Stalna hidratacija usana

Upotpunite osmijeh atraktivnim usnama

U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji svakodnevno brinemo za zdravlje i izgled osmijeha. Povrh toga jedna od usluga koje pružamo je tretman fileri za usne. Dozvolite da Vaš osmijeh zablista punim sjajem. Zubi i usne glavni su dio svakog osmijeha. Lijep osmijeh pamtimo zauvijek. On u nama izaziva pozitivne emocije i sreću. Ne kaže se uzalud da je izgled upotpunjen jedino kada osoba ima osmijeh na licu. Minimalna korekcija usana čini veliku promjenu. Uz njegu koju pružaju fileri za usne naglasite crte lica i prirodnu ljepotu. Doktorovo oko za simetričan i lijep izgled osigurat će Vam veliko zadovoljstvo i vrhunski rezultat po završetku tretmana.

Prilikom odabira poliklinike i doktora za tretman dermalni fileri (usne) birajte licenciranog i certificiranog liječnika, vrhunske i provjerene brendove, te stručnjaka koji poznaje anatomiju lica i usana. Precizna i nježna ruka, perfekcionističko oko i veliko iskustvo pronaći ćete u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji. Potrebno je ponavljati tretman svakih 6-9 mjeseci za održavanje rezultata. Također, usne se vraćaju na staro nakon što organizam sam razgradi hijaluron. Razgradnju je moguće trenutačno izvršiti na zahtjev uz ubrizgavanje enzima hijaluronizade. Hijaluronizada ima sposobnost trenutačno razgraditi hijaluron i poništiti cjelokupni proces. Od estetskih tretmana kojima postižemo predivan osmijeh možemo preporučiti izbjeljivanje zubi i prozirni aparatić koji će ispraviti i najmanje nepravilnosti položaja zubi.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS