Vrijeme čitanja: 5 minuta
Stomatološka ordinacija Zagreb

Stomatološka poliklinika Zagreb

Stomatološka poliklinika Zagreb Dentus perfectus stoji na raspolaganju svima koji žele do besprijekornog oralnog zdravlja i sjajnog osmijeha. Uspješno mijenjamo vaše svakodnevne navike na bolje. Zavolite svoj osmijeh i pružite mu potrebnu njegu. Vrijeme je za vaš sjajan osmijeh!

Sadržaj:
DENTUS PERFECTUS – PRIVATNA STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ZAGREB
STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ZAGREB I STOMATOLOŠKE USLUGE IZ PONUDE 
UPOZNAJ NAŠE DENTUS PERFECTUS STRUČNJAKE ZA OSMIJEH
STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ZAGREB OTKRIVA TAJNU SJAJNOG OSMIJEHA
UGODAN PUT DO ORALNOG ZDRAVLJA
NOVI PACIJENTI I HITNA STOMATOLOGIJA

Dentus perfectus – privatna stomatološka poliklinika Zagreb

Nastojimo ti približiti stručnjake koji će voditi tvoj osmijeh do njegove najbolje i najsjajnije verzije. Dolaskom u ordinaciju dočekat će te topla dobrodošlica cijelog stomatološkog tima. Nama najbitnije je da uz nas pobijediš svoj strah i sram od zubara. Mi ne sudimo o izgledu tvog osmijeha, već smo tu da ti pomognemo ostvariti besprijekorno oralno zdravlje i osmijeh u kojem ćeš uživati. Želimo da se ponosno smiješiš i uživaš u svemu što radiš. To svakodnevno potvrđuju naši zadovoljni pacijenti. Stomatološka poliklinika Zagreb nalazi se na adresi Lastovska 12, u blizini avenije Marina Držića. Privatna stomatološka poliklinika Zagreb u naselju Savica iznenadit će te svojom ugodnom atmosferom.

Stomatološka poliklinika Zagreb i stomatološke usluge iz ponude

Naše stomatološke usluge obuhvaćaju opće stomatološke zahvate, estetske zahvate, implantologiju i protetska rješenja nadoknade zubi. Brinemo za zube i desni profesionalnim tretmanima čišćenja zubi i parodontološkim tretmanima. U ordinaciji nas jednako vole i posjećuju sve dobne skupine – od usluga koju obuhvaća dječja stomatologija do usluga namijenjenih našim najstarijim pacijentima. Dodatna prednost je mogućnost snimanja ortopana. Za zubni rendgen ili ortopan nije potrebno naručivanje. Što se zubnog rendgena tiče, u ordinaciji se vodimo walk-in principom.

Upoznaj naše Dentus perfectus stručnjake za osmijeh

U želji da riješimo problem koji pacijente sprječava da u potpunosti uživaju u svom osmijehu, želimo se predstaviti i prije nego ostvarimo kontakt. Doktor Šebečić ima zavidno iskustvo i pristup koji će izvući hrabrost iz svakoga. Ako ranije nisi vjerovao da možeš bez straha ići na stomatološke preglede, onda si na pravome mjestu. Eksperti smo u brisanju loših stomatoloških iskustava. Uz detaljnu dijagnozu odmah ćemo saznati što tvom osmjehu treba, educirati te o pogreškama u oralnoj higijeni koje možda zanemaruješ, a koje će pomoći unaprijediti tvoje oralno zdravlje. Kao stomatolozi prvenstveno smo prijatelji tvog osmijeha.

Od obiteljske stomatologije do estetske stomatologije – pokrivamo cijeli niz usluga.

Stomatološka poliklinika Zagreb Dentus perfectus otkriva tajnu sjajnog osmijeha

Briga za tvoj osmijeh ne prestaje u našoj ordinaciji. Stalnim edukacijama nastojimo pospješiti oralnu higijenu pacijenata kod kuće. Mi brinemo za tvoje cjelokupno oralno zdravlje. Nadamo se svakim tvojim idućim dolaskom primijetiti promjenu na bolje. Nastojimo unaprijediti oralnu higijenu pacijenata jer će to u budućnosti značiti manje karijesa i drugih stomatoloških stanja.

Zdrav osmijeh i završena terapija ono je što nas najviše veseli kod svakog pacijenta. Zadovoljstvo vlastitim osmijehom može probuditi osjećaj samopouzdanja i zadovoljstva. To je ono što nas uvijek iznova veseli i što donosi promjenu veću od one vizualne promjene koja se tiče izgleda samog osmijeha.

Ugodan put do oralnog zdravlja

Uz pomoć naših stručnjaka za osmijehe, pomažemo ti ostvariti najbolju verziju osmijeha. Na vrijeme uočavamo moguće stomatološke probleme i uspješno sprječavamo njihov daljnji razvoj. Uz suradnju, stomatološka poliklinika Zagreb donosi velike promjene u zdravlju osmijeha. Digitalni procesi olakšavaju nam i osjetno ubrzavaju proces nadomještanja jednog ili više izgubljenih zubi. Zubni implantati trajno su rješenje za nadomjestak potpunog zuba, dok će zubna krunica zaštitit oslabljen zub od budućih oštećenja.

U radu koristimo vrhunske materijale i svjetski poznatu tehnologiju. Intraoralni skener dio je digitalizacije koju smo proveli u ordinaciji. Pacijenti su prepoznali ugodno iskustvo tijekom skeniranja i brzu izradu zubnih nadomjestaka. Ortopan i pregled pokazali su nam se kao idealna kombinacija za nove pacijente i potpunu dijagnostiku.

Novi pacijenti i hitna stomatologija

Posjećujete li nas prvi puta, sigurni smo da ćete se, već nakon prve posjete ordinaciji, osjećati kao da ste s nama godinama. Stomatološka poliklinika Zagreb Dentus perfectus pruža pacijentima moderne tehnike i suvremene stomatološke zahvate. Hitna stomatologija naš je prioritet. Uvijek nastojimo pronaći vremena za hitne pacijente kako bi uklonili uzrok vaše boli. S našim pacijentima ostavljamo dovoljno vremena za razbijanje svih stomatoloških mitova i strahova. Ispričaj nam sve o svojim strahovima i svime što te sprječava da u potpunosti uživaš u svom osmijehu.

Sada kada je otkriven jednostavan put do oralnog zdravlja pozivamo te da više ne odgađaš posjet zubaru – rezerviraj termin pregleda još danas! Posavjetujte se s našim doktorom i započnite svoje putovanje do oralnog zdravlja i sjajnog osmijeha.

Posjeti nas na Trnjanskoj Savici u blizini Leggiero kafića i saznaj kako ti možemo pomoći još danas.

Privatna stomatološka ordinacija Zagreb

Moderna privatna stomatološka ordinacija Zagreb omogućava brzu i jednostavnu sanaciju problema sa zubima. Bezbolni zahvati i nove tehnike dostupne su u sklopu moderne stomatologije.

Zubar Zagreb

U stomatološkoj ordinaciji Dentus perfectus na zagrebačkoj adresi Lastovska 12 pronađite sva stomatološka rješenja za vaš osmijeh. Približite oralno zdravlje cijeloj obitelji.

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

  • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

  • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

  • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

  • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS