Vrijeme čitanja: 6 minuta
privatna stomatološka ordinacija

Privatna stomatološka ordinacija

Privatna stomatološka ordinacija Dentus perfectus nudi pacijentima više od osmijeha. Uz korekciju osmijeha unaprijedit ćemo vaše samopuzdanje. Postignite najbolju verziju osmijeha uz pomoć vrhunskog tima stručnjaka za stomatologiju. Svakodnevno stvaramo osmijehe stavljajući naglasak na dugoročnost. Pritom stavljamo funkcionalnost i ugodan osjećaj na prvo mjesto. Obraćamo pažnju i na najmanje detalje kako bi završni rezultat bio besprijekoran. Stojimo vam na raspolaganju za ranu dijagnostiku, liječenja i popravke zuba te operativne stomatološke zahvate. Dopustite nam da zajedno postignemo vaš perfektan osmijeh za godine koje dolaze!

Sadržaj:
DENTUS PERFECTUS PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PO MJERI PACIJENATA
JEDNIM TRETMANOM DO LIJEPOG OSMIJEHA
PRIVATNA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DONOSI NEINVAZIVNE TEHNIKE
DIO SMO VAŠE BEAUTY RUTINE
VOLIMO REĆI KAKO ISKUSTVA PACIJENATA GOVORE UMJESTO NAS
ZAJEDNO DO ODLIČNOG ORALNOG ZDRAVLJA

Dentus perfectus privatna stomatološka ordinacija po mjeri pacijenata

Privatna stomatološka ordinacija koja razvija stomatološke usluge po mjeri malih i velikih pacijenata. Od početne dijagnostike pomoću kontrolnog pregleda i ortopana, moguće je dogovoriti terapiju po mjeri i željama svakog pacijenta. Ukoliko postoji više alternativa terapije, naš doktor upoznat će vas sa svim opcijama i proći s vama prednosti svake od metoda. Više detalja o prvom stomatološkom pregledu pronađite u sklopu usluge dječja stomatologija.

Uz nas nadoknadite sve što vašem osmijehu nedostaje

Uslijed velikih oštećenja i gubitka zuba, nudimo brojna protetska rješenja kako bi nadoknadili izgubljene zube ili ojačali zube uslijed nastalih oštećenja. Protetika je grana stomatologije koja donosi najveće promjene i stvara predivne osmijehe koje pamtimo. Svakim danom mijenjamo živote naših pacijenata na bolje! Zadovoljstvo vlastitim izgledom i osmijehom može promijeniti svakodnevnicu i izvući ono najbolje iz svakoga od nas. Ponosni smo na osmijehe koje stvaramo. Ništa nas ne veseli više od stvaranja sretnih i ponosnih osmijeha oko nas.

Jednim tretmanom do lijepog osmijeha

Znate li da vas od holivudskog osmijeha dijeli svega sat vremena?! Estetska stomatologija stvara predivne osmijehe. Tretman izbjeljivanja zubi traje sat vremena i donosi dugotrajne rezultate. Izbjeljivanje zubi je estetski stomatološki tretman koji može donijeti veliku promjenu za vaš osmijeh. Kada razmatramo izgled zubi, pušenje i ostale prehrambene navike mogu dodati godine vašim zubima. Izbrišite sve tragove i tamna obojenja sa zubi. Jednom kada vidite rezultat najbolje verzije svog osmijeha, sigurni smo da ćete se zaljubiti u vlastiti osmijeh. Iz iskustva govorimo kako nema ništa ljepšeg od samopuzdanog osmijeha!

Privatna stomatološka ordinacija donosi neinvazivne tehnike

Doktor Šebečić radi sa renomiranim materijalima i modernim, neinvazivnim tehnikama. “Želimo našim pacijentima približiti ono najbolje od stomatologije. Zahvate izvodimo brzo i bezbolno. Da bi zahvati koje izvodimo bili što opušteniji i ugodniji, prilikom svakog zahvata trudimo se postići maksimalnu udobnost. Upravo iz tog razloga u radu koristimo i intraoralni skener prilikom izrade protetskih rješenja. Digitalizacija ovog procesa pomogla nam je ubrzati cijeli postupak izrade protetskih rješenja za naše pacijente. Volimo nova rješenja i tehnike te brzo usvajamo inovativne metode liječenja. Privatna stomatološka ordinacija Dentus perfectus pacijentima približava rješenja uz koja je moguće maksimalno očuvati zub.

Privatna stomatološka ordinacija Zagreb

Lokacija ordinacije nalazi se u naselju Savica, na adresi Lastovska 12 a. Lokacija ima odličnu povezanost sa svim dijelovima grada. U blizini ordinacije nalaze se tramvajska i autobusna stanica. Javnim prijevozom smo također dobro povezani sa svim dijelovima grada. U blizini ordinacije postoji velik broj parkirnih mjesta za sve koji dolaze automobilom.

Dio smo vaše beauty rutine

Uz lijep osmijeh, privatna stomatološka ordinacija približava pristup estetskim tretmanima kako bi naglasili mladolik izgled lica. Neki od estetskih tretmana lica u našoj ponudi su SkinPen tretman mikroiglicama i PRF tretman. Ovim tretmanima moguće je uspješno ukloniti dugogodišnje ožiljke i pojačati elastičnost kože. Odabrali smo ove tehnike radi odličnih rezultata. Mi znamo koliko problem s aknama može biti iscrpljujuć. Stoga smo sretni što možemo obrisati tragove akni i dovesti vas do prirodno lijepog tena. Nakon SkinPen i PRF tretmana pospješuje se apsorpcija njege iz skincare rutine.

Uz lijep osmijeh postižemo i pune usne

Osmijeh je moguće dodatno istaknuti hijaluronskim filerima za usne. Pune usne su odličan način kako naglasiti lijep osmijeh. Samopouzdanje dolazi iznutra, a ovim prirodnim tretmanima upravo na jednak način postižemo zadovoljstvo vlastitim izgledom. Za to je zaslužno detaljno oko doktora Šebečića, veliko iskustvo i poznavanje anatomije lica i usana. Smatramo kako su usne i apliciranje filera dio domene stomatologa. Istančanim okom za detalje doktora Šebečića postižemo ukusne i zavidne rezultate punih i simetričnih usana.

Zajedno do odličnog oralnog zdravlja

Usmjereni smo na pacijente u svakom aspektu našeg rada. Privatna stomatološka ordinacija Dentus perfectus pacijentima nudi pacijentima pozitivno iskustvo, bilo da je riječ o djeci koja će se prvi puta susresti sa stomatologom ili je riječ o odraslima koji su iskusili neki oblik traume prilikom liječenja. Sastavni dio našeg rada čine edukacija pacijenata i podizanje svijesti o oralnom zdravlju. Znamo da posjete zubaru nisu uvijek omiljeni dio brige o zdravlju. No s obzirom da su nužne, svakodnevno činimo sve u našoj moći kako bi se vi osjećali ugodno prilikom svake posjete zubaru. Sigurni smo da ćete uz nas zavoljeti posjete zubaru.

Naglasak stavljamo na zdravlje zubi i osmijeha

Dopustite nam da vam pomognemo u vašem problemu. U našoj ordinaciji naglasak stavljamo na zdravlje i na dugoročan izgled osmijeha. Dobro oralno zdravlje utječe na cjelokupno zdravlje. Krvožilni sustav usko je povezan sa zdravljem usne šupljine. Iz tog razloga loše oralno zdravlje može izazvati brojne druge probleme sa zdravljem.

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

  • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

  • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

  • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

  • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS