Vrijeme čitanja: 6 minuta
skinpen terapija

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

  • Kontinuirano držimo korak s inovacijama i novim tehnikama rada

  • Klinički ispitan SkinPen uređaj

  • Certificiran liječnik i SkinPen uređaj

  • Sterilni uvjeti i sigurnost

  • Velik broj preporuka i zadovoljnih pacijenata

  • Velika preciznost

SkinPen terapija za savršen ten

Za sve koji sanjaju o savršenoj teksturi kože, SkinPen terapija postiže rezultate o kojima ste do sada samo sanjali. Isključivo kremama nije moguće postići drastičnu promjenu jer kreme djeluju izvana, dok SkinPen terapija djeluje iznutra. Možemo se složiti kako ništa ne može nadmašiti prirodni sjaj ujednačenog i zdravog tena. Tajna uspjeha terapije leži u stvaranju novog kolagena zaslužnog za zdravlje kože. Kaže se da koža sve pamti. Zato nam dopustite da se zajedno s vama pobrinemo da pamti samo ono lijepo. Potaknite kožu da ispravi sve nedostatke! Tako je, uz pomoć revolucionarnog SkinPen uređaja i certificiranog liječnika u našoj ordinaciji postignite zdrav izgled kože.

Sadržaj

ZAŠTO ODABRATI DENTUS PERFECTUS STOMATOLOŠKU ORDINACIJU?
SKINPEN TERAPIJA ZA SAVRŠENU STRUKTURU I ZDRAV IZGLED KOŽE
OMOGUĆITE STVARANJE NOVOG KOLAGENA
PUSTITE KOŽU DA GOVORI UMJESTO VAS
KAKO DJELUJE SKINPEN TERAPIJA?
JE LI UČINAK DUGOROČAN?
KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SKINPEN TERAPIJA? 
KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO DA BI REZULTAT BIO VIDLJIV?

SKINPEN TERAPIJA ZA SAVRŠENU STRUKTURU I ZDRAV IZGLED KOŽE

Iako je minimalno invazivna, microneedling SkinPen terapija postiže rezultate kojima prvenstveno podižemo kvalitetu života pacijenata. Mi znamo koliko obeshrabrujuće akne mogu djelovati na vaše samopouzdanje. Vratite svoj savršen ten i samopouzdanje. Ovim tretmanom potičemo prirodnu proivodnju kolagena za nježniju, elastičniju, i svježiju strukturu kože. Dopustite nam da postignemo čist i zdrav izgled vaše kože na prirodan način. Vrijeme je da prestanete prikrivati nedostatke, istaknite prirodno lijep izgled.

OMOGUĆITE STVARANJE NOVOG KOLAGENA

Skinpen terapija postiže dubinsko zdravlje kože. Zdravlje dolazi iznutra. Neovisno o životnoj dobi potrebno je puno čimbenika da bi struktura kože bila zadovoljena. Ovo je jedan od rijetkih tretmana za lice koji omogućava neokolagenezu ili stvaranje novog kolagena. Znate li da kolagen iz kože gubimo starenjem. Ovom revolucionarnom metodom koža nadoknađuje izgubljen kolagen. Potaknite prirodni nastanak kolagena. Mi brinemo za vaš zdraviji i mladolik izgled kože.

PUSTITE KOŽU DA GOVORI UMJESTO VAS

Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Ovisno o željenom efektu preporuča se 3 tretmana za pomlađivanje ili do 6 tretmana za maksimalni učinak uklanjanja ožiljaka. Između svakog tretmana potrebno je napraviti mjesec dana pauze. Stoga naglašavamo da je potrebna strpljivost. Također je potrebno biti realan o mogućim efektima postignutim sa svakim idućim SkinPen tretmanom. Svakom idućom terapijom postiže se određen pomak u rezultatima.

KAKO DJELUJE SKINPEN TERAPIJA?

SkinPen terapija djeluje na principu da mikroubodima izazovemo kožu na proces samoobnove na ciljanim područjima. Postoje 3 faze oporavka – upala, umnažanje stanica i remodeliranje kože.

JE LI UČINAK DUGOROČAN?

Jednom kada postignemo željeni rezultat i promjenu, postaje lakše održavati postignut izgled. Za naknadno održavanje izgleda kože preporuča se napraviti 1-2 SkinPen tretmana godišnje.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU RAZLIČITIH SKINPEN TERAPIJA?

U slučaju ožiljaka i akni potrebna je veća dubina iglica kako bi se dotakli dubinske strukture kože. Potreban broj ponavljanja SkinPen terapija ovisi o izgledu kože i dubini postojećih ožiljaka. O tome će vas savjetovati naš liječnik. Dubinu određujemo u intervalu od 1.5 do 2,5 mm. Veća dubina preporuča se za područja gdje je koža jako zadebljana.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO DA BI REZULTAT BIO VIDLJIV?

Preporuča se napraviti seriju SkinPen terapija od ukupno 3 tremana za općenitije zahvate pomlađivanja. U slučaju ožiljaka preporuča se najmanje 6 tretmana s pauzom od mjesec dana između svakog tretmana. Skinpen terapija općenito se preporuča izvoditi u zimskim mjesecima.

Izuzev estetske stomatologije pridružili smo se i inovacijama na polju estetike lica. Inovacije koje donosi estetika lica omogućava Vam da oblikujete svoju rutinu u skladu s potrebama svoje kože. Postižemo revolucionarne rezultate, bilo da ciljate sezonalne probleme ili specifičan problem kože. Preporučamo ga u slučaju problematične kože, ožiljaka, strija i bora. Nazovite nas i saznajte sve detalje o tome jeste li idealan kandidat za SkinPen tretman.

Prilagođava li se tretman za svakog pacijenta?

Da, svaka odrednica SkinPen terapije mora biti u skladu s uputama. Ovisno o uzroku na koji želimo djelovati - počevši od akni, melazme, ožiljaka ili bora naš doktor odredit će dubinu iglica kojima tretiramo željeno područje.

Na kojim dijelovima tijela je moguće provoditi SkinPen tretman?

Dijelovi tijela na kojima provodimo SkinPen terapiju uključuju lice, vrat i ruke. Moguće je provoditi ga i na drugim mjestima no svakako je potrebno savjetovanje s našim certificiranim liječnikom.

Kakve rezultate mogu očekivati od SkinPen terapije?

Prisutna je blaga senzacija tijekom samog tretmana. Uređaj proizvodi zvuk tako da tretman nije bezvučan.

Kako izgleda oporavak nakon SkinPen terapije?

Crvenilo kože nakon tretmana je normalna pojava i povlači se nakon 24 h. Potrebno je izbjegavati sunce nakon tretmana i nanositi 2 vrste gela: Lift HG i Rescue gel koje pacijent dobiva na tretmanu. Promjene su vidljive i do mjesec dana nakon tretmana.

Koliko traje tretman?

Ovaj tretman je vremenski kratak što se samog izvođenja tiče. Vrijeme trajanja 1 tretmana najčešće je 30 minuta.

Je li potrebno naručivanje za tretman?

Da, potrebno je rezervirati termin. Naš certificirani liječnik savjetovat će vas o planu terapiju.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS