Vrijeme čitanja: 3 minuta
Silensor udlaga protiv hrkanja- Dentus perfectus

SILENSOR udlaga – bonton za vrijeme spavanja

Silensor udlaga pomoći će vam da mirno spavate. Kada smo budni, u odnosima s okolinom vrijede pravila lijepog i poželjnog ponašanja. Neprikladne navike učimo kontrolirati i izbjegavati od najranijeg djetinjstva. No, hrkanje koje se javlja tijekom spavanja nije moguće prekinuti racionalnom odlukom. Najčešće ga buđenjem prekidaju nezadovoljni i mrzovoljni ukućani koji ne mogu mirno spavati. Imamo rješenje koje će vam pomoći. SILENSOR udlaga protiv hrkanja dokazano je uspješno rješenje u borbi protiv ove nepoželjne pojave. Za izradu je potrebno svega 4-5 dana. Potreban je pregled kako bi uzeli otisak za izradu udlage. Otisak šaljemo našem dentalnom laboratoriju na izradu. Na idućem dolasku pacijent dobiva svoju udlagu. Znate li da Vas od prekida s ovom ružnom navikom dijeli svega 5 dana. Nemojte odgađati već nas posjetite u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji, vrijeme je da se naspavate.

Prednosti SILENSOR udlaga

  • Uspješno smanjuje intenzitet zvukova

    Hrkanje zna biti toliko glasno da ponekad ne pomaže ni izolacija u zasebnoj sobi. Osim neugodnog akustičnog učinka, hrkanje može biti i opasno stanje jer može uzrokovati zastoj disanja u snu (sleep apnea). Silensor udlaga namjestit će čeljusti i spriječiti neugodnu naviku hrkanja.

  • Uspješno proširuje dišne puteve

    Princip djelovanja proizvoda Silensor udlaga je jednostavan i logičan; mehanički pomak donje čeljusti prema naprijed proširuje dišne puteve. Iako se ne može u svim slučajevima garantirati potpuni prestanak hrkanja (ukoliko postoje kompleksniji opstruktivni problemi s dišnim putevima), smanjenje intenziteta zvukova je gotovo uvijek zadovoljavajuće. 

Osigurajte miran i neprekinut san tijekom cijele noći. Mislite na sebe i na svoje partnere. Javite nam se i rezervirajte termin pregleda.

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

  • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

  • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

  • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

  • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS