Vrijeme čitanja: 5 minuta
osmijeh

Jednostavan put do potpune njege za vaš osmijeh

Osmijeh je jedinstveno obilježje i detalj koji krasi svakoga od nas. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji pazimo na vaš osmijeh kao da je naš vlastiti – od izgleda do zdravlja. Za lijep osmijeh potrebno je redovito posjećivati odabranog stomatologa i stomatološku polikliniku. Naši top stručnjaci za oralno zdravlje nude vam sve stomatološke usluge potrebne za oralno zdravlje na jednome mjestu. Uz pomoć iskusnog tima prilagodite stomatološku njegu svojim potrebama i popravite sve dugogodišnje nedostatke osmijeha.

Sadržaj:
RENDGEN I VRHUNSKA DIJAGNOSTIKA
SAČUVAJTE ZDRAV OSMIJEH I DESNI
ENDODONTSKO LIJEČENJE
RESTAURATIVNI ZAHVATI ZA OSMIJEH
OSTVARITE HOLIVUDSKI OSMIJEH
ŠTO MOŽETE OČEKIVATI DOLASKOM U DENTUS PERFECTUS STOMATOLOŠKU ORDINACIJU?

Rendgen i vrhunska dijagnostika

Na vašem prvom dolasku u Dentus perfectus stomatološku ordinaciju predvidjeli smo stomatološki klinički pregled. U sklopu pregleda uzimamo status. Stomatološki klinički pregled sastoji se od intraoralnog pregleda cjelokupne usne šupljine i mekih tkiva i zubi. Pregledom obraćamo pažnju na oblik, položaj, boju, pomičnost i oštećenja zubi i desni. Dijagnostičke postupke obavljamo detaljno i brzo. U nekim slučajevima potrebno je upotpuniti pregled rentgenskim snimkom kako bi dobili egzaktan uvid u trenutno stanje oralnog zdravlja. Rendgen dijagnostika omogućava trenutačni uvid u okom nevidljiva područja. Nužan je dio pregleda u slučaju problematičnih umnjaka. Uz to, najpouzdanija je metoda postavljanja anamneze. Na temelju pregleda dogovaramo daljnje korake i popravak zuba. Kod nekih složenijih zahvata potrebno je raditi detaljnu 3D CBCT snimku čeljusti. Uz to vas detaljno savjetujemo za dodatne pretrage krvi koje je potrebno obaviti. Ispravno postavljena dijagnoza i detaljan plan terapije ključni su korak svakog liječenja. Isto vrijedi i za stomatološke zahvate.

Sačuvajte zdrav osmijeh i desni

Zdravlje zubi potrebno je redovito pratiti. Preporučamo redovite kontrolne preglede svakih 6 mjeseci. Podsjećamo pacijente kako je pravovremenom dijagnozom moguće na vrijeme spriječiti velika oštećenja na zubima. Sačuvajte zub pravovremenom reakcijom. Redovito uklanjanje zubnog kamenca štiti vaše desni i zube od razvoja upala. Velik broj bakterija pospješuje razvoj karijesa na zubu. Izuzev toga, velike nakupine zubnog kamenca dovode do bolesti parodonta. Parodont je potporni sustav zubi koji iziskuje detaljnu higijenu i pojačanu brigu kako bi ostao zdrav. Zdrav parodont pospješuje zdravlje vaših zubi i kompletnog osmijeha. Izbjegnite razvoj parodontoze ispravnom i potpunom higijenom osmijeha. Popravak zubi zaustavit će daljnje napredovanje karijesa i rješiti vas bolova.

Redovita profesionalna higijena smanjit će stvaranje zubnog kamenca i karijesa na zubu. Oralno zdravlje ima velik utjecaj na sveopće zdravlje i potrebno je pratiti ga i neprestano unaprjeđivati oralnu higijenu. Današnja istraživanja i napredna rješenja omogućavaju detaljnu higijenu u kratkom vremenskom roku. Iskoristite sve prednosti tehnologije i pojednostavite dnevnu rutinu.

Endodontsko liječenje

Endodoncija je grana stomatologije koja terapijskim postupkom liječi nastale upale na korijenu zuba. Uklanjamo nastalu upalu na korijenu zuba, liječimo i radimo punjenje korijenskog kanala zuba. Nakon liječenja savjetujemo na zub staviti nadogradnju. Dentus perfectus stručnjaci za stomatologiju u svom radu teže popravku zuba u jednom dolasku. Najbitnija stvar je pravovremeno rješavanje problema kako bi izbjegli velike posljedice i gubitak zuba.

Restaurativni zahvati za osmijeh

Restauracija osmijeha uključuje nadoknadu izgubljenih zubi. Restorativni tretmani omogućit će vam vrhunsku estetiku osmijeha i potpunu funkcionalnost zagriza. Danas je moguće je vidjeti konačan izgled osmijeha. Digital smile design metoda omogućava vam vizualizirati idealan izgled i estetiku osmijeha pomoću 3D tehnologije. Tu smo da vam zadržimo osmijeh na licu.

Ostvarite estetiku holivudskog osmijeha

Holivudski osmijeh postižemo tretmanom izbjeljivanja zubi LED lampom u sklopu estetske stomatologije. Tretman se provodi u ciklusima. Moguće je odabrati od 2 do 4 ciklusa izbjeljivanja. Sve cikluse radimo u jednoj posjeti. Prije izbjeljivanja zubi potrebno je ukloniti zubni kamenac. Tretman uključuje pjeskarenje i poliranje zubi koji će ukloniti sve diskoloracije i promjene uzrokovane svakodnevniim navikama poput ispijanja kave ili pušenja cigareta. Smijte se neometano i bez zadrške!

Što možete očekivati dolaskom u Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

Nježan pristup i velika empatija stručnjaka za stomatologiju ono su što odlikuje naš pristup svakom pacijentu. Kao stručnjaci za stomatologiju svakodnevno brinemo za zdravlje i izgled vaših zubi, no povrh svega pružamo izvanrednu skrb za pacijente. Dentus perfectus stomatološka skrb uključuje pouzdano i brižno osoblje usmjereno na pružanje vrhunskih stomatoloških rješenja i oralne njege. Kontrolni pregledi rutinski su dio kojim osiguravamo uočavanje i najmanjih promjena na zubima. Od nas možete očekivati topli osmijeh i brižna kontaktiranja tijekom cjelokupnog procesa trajanja terapije. Savjetujemo vas o prioritetnim zahvatima i idealnim neinvazivnim rješenjima za vaš jedinstven slučaj. U našem cilju je zaštititi vaše oralno zdravlje i osmijeh. Uz našu edukacijsku podršku usavršite oralnu higijenu koja će vas pratiti kroz cijeli život.

Odaberite Dentus perfectus stomatološku ordinaciju i osigurajte svu potrebnu skrb za svoj osmijeh. Inovativne i neinvazivne tehnike te najmodernija tehnologija omogućava nam da vam pružimo kvalitetnu estetiku, zagriz i zdravlje osmijeha. Pritom provodimo najviše standarde sterilizacije. Bilo da je u pitanju zubobolja ili trauma zuba mi u ordinaciji razumijemo vašu zabrinutost i bol koju osjećate. U slučaju hitnih pacijenata uvijek smo u mogućnosti prilagoditi se kako bi vam pružili olakšanje i uklonili bol. Pritom se uvijek iznova trudimo osigurati vam nježan, bezbolan i ugodan pristup. 

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS