Vrijeme čitanja: 4 minuta
Dentalni implantati - Nobel Biocare - Dentus perfectus

Dentalni implantati u ordinaciji Dentus perfectus

Kako biramo materijale s kojima radimo?

Dentalni implantati su trajno rješenje za izgubljeni zub. Kako su načela trgovine i želja za profitom prodrijele u sve segmente društva, navedeni procesi zbivaju se i u području medicine i medicinskih proizvoda koji se ugrađuju u ljudsko tijelo. Prilikom odabira dentalnih implantata vodili smo se načelima da koristimo proizvode čija je dugogodišnja uspješnost dokazana, a koncepcija ugradnje znanstveno utemeljena. Nobel Biocare koncept dentalnih implantata temelji se na Brånemarkovim istraživanjima koja su temelj moderne dentalne implantologije. Više od 40 godina kontinuiranog razvoja i istraživanja rezultirali su proizvodnjom Nobel Active implantata s proširenim spektrom indikacija i  primjenom u graničnim slučajevima.

Nobel Biocare dentalni implantati

 • PREMIUM SEGMENT

  Dentalni implantati Nobel Biocare  po svojoj pouzdanosti, garanciji i cijeni svrstavaju se u premium segment proizvoda. Uspjeh Nobel Biocare implantata temelji se na 50 godišnjem iskustvu u istraživanju i inovacijama. Nobel Biocare dentalni implantati sadrže najopsežniji katalog. Tvrtka proizvodi sve vrste zubnih implantata i pratećih proizvoda koji se danas smatraju zlatnim standardom u industriji proizvodnje implantata.

 • UBRZANO STVARANJE VEZE IZMEĐU IMPLANTATA I ZUBNE KOSTI

  Svi Nobel Biocare dentalni implantati izrađeni su od titanija 4 stupnja s površinskom obradom TiUnite. Gruba površinska struktura implantata povećava površinu u implantatima i ubrzava oseointegraciju. Čak i u uvjetima gdje imamo slabu gustoću kosti i neposredno (imedijatno-istovremeno) opterećenje. To znači da se zub može ugraditi na zubni implantat odmah nakon operacije.  Nobel Biocare nastavlja ulagati milijune dolara u istraživačke radove na visokoj razini. Žele postići najviša dostignuća i razviti najkvalitetnije proizvode u svijetu zubne implantologije. Također, postoji veliki broj kliničkih studija koje dokazuju učinkovitost i uspješnost implantata čak i u najzahtjevnijim uvjetima.

Dentalni implantati - Neodent - Dentus perfectus

Neodent dentalni implantati

U stomatološkoj ordinaciji Dentus perfectus uvijek nastojimo poboljšati razinu skrbi i našu ponudu za naše i buduće pacijente. Za nas, mijenjanje sustava implantata nije bila laka odluka jer to je ono što zahtijeva pažljiva istraživanja pri donošenju preporuka i odluka za pacijente. U osnovi je to bila odluka koja se temelji na želji da našim pacijentima i našim pacijentima omogućimo bolji dugoročni ishod i jednostavnije manje stresno rješenje. Za tu svrhu smo se odlučili za Neodent implantate kao povoljniju opciju nasuprot Nobel Biocare implantataima.

 • Straumann grupacija - tradicija kvalitete

  Neodent implantati su tvrtka kćer svjetski poznate Straumann grupacije. Omogućavaju terapiju većine standardnih indikacija u dentalnoj implantologiji te omjerom cijene i kvalitete predstavljaju ekonomičnije riješenje. Zbog povezanosti s tvrtkom Straumann u čijem se vlasništvu i nalazi, odabrali smo Neodent implantate za standard segment. Neodent implantati su osnovani prije 25 godina. Dentalni implantati su se pokazali izvrsnima kod: zdravlja desni i estetike mekih tkiva, preporučaju se za sve situacije, efikasan protokol rada, izvrsna podrška i edukacija od matične kompanije i veliki broj znanstvenih studija daje nam pouzdanost u radu s njima.

 • Garantiran uspjeh i vrhunski rezultati

  Budući da uspjeh terapije implantatima uvelike ovisi o proizvodu kojeg koristimo, oslanjamo se na renomirane proizvođače NobelBiocare i Neodent. Ugradnja implantata se planira u 3D računalnom progranu na temelju CBCT snimke čeljusti čime je omogućen precizan odabir implantata na temelju raspoloživog volumena i gustoće čeljusne kosti.

Zubni implantati - Neodent - Dentus perfectus

Dentus Perfectus certificirani nositelj statusa Reference clinic

Želimo naglasiti da uz opciju dentalni implantati za nadoknadu jednog ili više prirodnih zubi uspješno koristimo All-on-4 sustav ugradnje Nobel Active i Neodent Helix implantata kod rehabilitacije potpune bezubosti. Nakon edukacije i provjere stručnosti NobelBiocare je stomatološkoj ordinaciji Dentus perfectus dodijelio status REFERENCE CLINIC.

KONTAKTIRAJTE NAS