Vrijeme čitanja: 5 minuta
ortodont Zagreb

Ortodont Zagreb

Ortodont Zagreb pravi je odabir za sve pacijente koji genetski nemaju prirodno poravnat osmijeh. Osim što ćemo postići vaš savršen osmijeh, poboljšat ćemo oralno zdravlje vašeg osmijeha. Za vas će to značiti veće samopouzdanje. Uz brojne inovacije u ortodontskoj terapiji, do lijepog osmijeha moguće je doći neprimjetno i jednostavno. Zubni aparatić preporučamo iz niza razloga koji pozitivno utječu na vaše oralno zdravlje. Poravnat zagriz nije isključivo pitanje estetike. Ukoliko niste rođeni sa savršeno poravnatim zubima, ne brinite. Vaš osmijeh dovest ćemo do savršenstva.

Sadržaj:
ORTODONT ZAGREB
RENDGENSKI SNIMAK I PREGLED
ORTODONT ZAGREB – PREDNOSTI
POSTIŽEMO PUNI POTENCIJAL VAŠEG OSMJEHA
TRAJANJE TERAPIJE
ORTODONT ZAGREB – HIGIJENA ZA VRIJEME TRAJANJA TERAPIJE

Ortodont Zagreb

Ortodont Zagreb u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji osigurao je jedan na jedan pristup pacijentima. Za vas pronalazimo termin koji će najviše odgovarati vašem rasporedu. Ostavljamo dovoljno vremena da pitate sve što vas zanima i da zajedno prođemo svaki korak terapije. Ne ostavljamo mjesta nejasnoćama. Nudimo rješenja za sve uzraste – bilo da ste odrasli i želite uživati u savršenom osmijehu, ili ste još mladi i želite već sada osigurati osmijeh koji će vas izdvajati. Ortodont Zagreb na adresi Lastovska 12 osigurat će vam izvanredno iskustvo i izvrstan krajnji rezultat.

Rendgenski snimak i pregled

Ortodontski pregled obavezno uključuje rendgensko snimanje svih zubi te pregled od strane specijaliste ortodoncije. Za ortodontski pregled potrebno je naručivanje kako bi za vas osigurali dovoljno dug termin te kako ne biste čekali. Upoznavanjem vašeg osmijeha ortodont Zagreb uputit će vas o promjenama i pripremnim radnjama koje je potrebno napraviti. S obzirom da u ponudi imamo više opcija terapije, upoznat ćemo vas s mogućim opcijama ortodontske terapije u vašem slučaju. Svaku opcije ortodontske terapije detaljno ćemo proći s vama. Saznajte sve detalje o tijeku, trajanju, učestalosti, prednostima i cijeni kako bi što lakše izvagali koja opcija vam najviše odgovara.

Ortodont Zagreb – prednosti

 • Ugodnije žvakanje i jača zagrizna moć

 • Veće samopouzdanje

 • Smanjen razvoj karijesa

 • Izbjegnite lom zuba

 • Smanjena bol u čeljusti

Postižemo puni potencijal vašeg osmjeha

Znate li kako ortodont Zagreb vidi vaš osmijeh? Mi vidimo korekcije koje je potrebno napraviti i koje će ostvariti pun potencijal vašeg osmijeha. Zašto ne biste uživali u najboljoj verziji vašeg osmjeha. Uz našu pomoć možete ostvariti savršeno oblikovan osmijeh koji će dodatno naglasiti crte vašeg lica. Osim lijepog izgleda ortodontskom terapijom postižemo jače zvačne sile i ispravan zagriz. To će utjecati na veću ugodnost i neprimjetnost prilikom žvakanja. Ispravnom raspodjelom žvačnih sila postižemo siguran i čvrst zagriz. U slučaju neravnomjerne raspodjele žvačnih sila može doći do puknuća zubi. Stručnjaci za ortodonciju pobrinut će se za vaš sretan osmijeh.

Trajanje terapije

Trajanje terapije zacijelo je informacija koja vaš najviše zanima i najviše brine. Kako bi dobili odgovor na ovo pitanje potrebno je obaviti ortodontski pregled radi svih detalja koji su nam potrebni da bismo procijenili razinu kompleksnosti terapije u vašem slučaju. Jednom kada upoznamo vaš osmijeh predvidjet ćemo sve zahvate i promjene koje će poravnati postojeće nepravilnosti. U pravilu prosječna terapija traje između 12 do 36 mjeseci.
Trajanje terapije ovisi o:

 • dobnoj skupini pacijenta
 • veličini razmaka između zubi
 • stanju oralnog zdravlja
 • zagrizu
 • zubnom mesu
 • vrsti preferirane ortodontske terapije
 • redovitosti dolazaka na preglede
Ortodont Zagreb – higijena za vrijeme trajanja terapije

Uz ortodontsku terapiju potrebno je prilagoditi oralnu higijenu. Za provođenje oralne higijene potrebno je koristiti interdentalne četkice. Moguće ih je pronaći u različitim veličinama. Odličan čistač prilagođen za zubni aparatić i čistoću međuzubnih prostora je tuš za usta.Nakon završene terapije potrebno je nositi retainer. Zubi su pomični s tendencijom povratka na stari položaj. Stoga je potrebno redovito nositi retainer po uputi ortodonta kako nebi poništili učinak terapije.

Ortodont Zagreb omogućit će Vam dugoročno zadovoljstvo vlastitim osmjehom i bolje oralno zdravlje.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS