Vrijeme čitanja: 6 minuta
cijena implantata Zagreb - Dentus perfectus stomatološka ordinacija

Cijena implantata Zagreb

Cijena implantata Zagreb Dentus perfectus kreće se ovisno o odabiru proizvođača i tipu implantata koji se ugrađuje. U nastavku saznajte kako je pacijentica rješila problem izgubljenog zuba u prednjoj fronti. Ugradnjom zubnog implantata pacijentici smo vratili samopouzdanje i poboljšali oralno zdravlje. Zubni implantat u potpunosti je sigurno i trajno rješenje za izgubljen zub.

Sadržaj:
KOLIKA JE CIJENA IMPLANTATA ZAGREB
CIJENA IMPLANTATA ZAGREB OPRAVDAVA KVALITETU
PRVI PREGLED – CIJENA IMPLANTATA ZAGREB
RAZLOZI ZA ZUBNI IMPLANTAT
TKO JE IDEALAN KANDIDAT ZA IMPLANTAT?
KAKO IZGLEDA PROCES UGRADNJE IMPLANTATA?
POSTOPERATIVNE UPUTE DOKTORA

Kolika je cijena implantata Zagreb

Pacijentica je radi velike upale na zubu izgubila zub. Povukla se iz društva radi vidljivog nedostatka zuba. Nije joj se sviđala ideja fotografiranja niti pohađanja društvenih događanja. Primjetila je veliki pad samopouzdanja, ali i problem uživanja u hrani. Pranje zubi postalo je izuzetno zahtjevno. Pacijentica je na vrijeme zatražila pregled i dogovor za ugradnju zubnog implantata kako bi što prije nadoknadila izgubljen zub. Cijena implantata Zagreb ima raspon koji opravdava kvalitetu, brend, dugogodišnja istraživanja i inovacije, izdržljivost materijala i biokompatibilnost. Ugradnja implantata je rutinski zahvat i traje od pola sata do sat vremena s uključenom anestezijom. No unatoč tome, riječ je o operativnom zahvatu kojeg izvodi naš stomatolog. Za uspješan oporavak potrebno je držati se dobivenih uputa doktora Šebečića. Upute koje doktor daje nakon zahvata puno su podrobnije. Za prvu ruku i uvid u period oporavka prođite kroz najbitnije stavke postoperativnih uputa koje donosimo u nastavku.

Cijena implantata Zagreb opravdava kvalitetu

Cijena implantata Zagreb razlikuje se ovisno o odabranom brendu implantata i potrebnim pripremnim zahvatima. Zubni implantat koji preporučamo po toj cijeni je odabrani premium proizvod. Svaki pacijent dobiva certificiranu putovnicu za implantat. Ugradnja zubnog implantata podrazumijeva operativni kirurški zahvat. S obzirom kako se u tijelo ugrađuje titanski nadomjestak, cijena opravdava nadoknadu izgubljenog zuba. Mi volimo pacijentima naglasiti da razmišljaju o dugotrajnosti ovog rješenja. Titanski vijak omogućava stabilnost, čvrstoću i trajnost. Nakon ugradnje potrebno je pričekati od 4 do 6 mjeseci prije nastavka terapije. U tom periodu završava se proces oseointegracije odnosno zaraštanje zubne kosti i implantata. Za vrijeme oseointergacije moguće je nositi privremen zub. Privremenom zubnom krunicom prikriva se estetski nedostatak zuba. Nakon što se završi proces oseointegracije, započinjemo dogovor oko izrade trajne zubne krunice. Postavljanjem trajne zubne krunice uspješno završavamo nadoknadu zuba.

Prvi pregled-cijena implantata Zagreb

Za nove pacijente u ponudi imamo “Paket dobrodošlice“. Obavite rendgen svih zubi i pregled sa savjetovanjem oko terapije od strane doktora Šebečića. Saznajte jeste li idealan kandidat za zahvat, koje sve mogućnosti preporučenih terapija postoje i odredite etape u kojima biste voljeli završiti terapiju. Saznajte više o vrstama zubnih krunica koje postavljamo na zubni implantat i koja vrsta se preporuča za vaš individualan slučaj.

Razlozi za zubni implantat

 • spriječite otapanje zubne kosti

 • spriječite pomicanje susjednih zubi

 • puna zagrizna moć

 • pravilan raspored žvačnih sila

 • dugotrajno rješite problem izgubljenog zuba

cijena implantata Zagreb

Tko je idealan kandidat za implantat?

Nisu svi pacijenti idealni kandidati za zubni implantat. Ponekad je radi nedostatka zubne kosti ili drugih problema potrebno provesti neki od pripremnih zahvata koji će omogućiti nadoknadu zuba. Bitne odrednice saznat ćete tijekom kliničkog pregled, a potvrdit će ga 3D CBCT snimak. Ono što nam je bitno je stanje, razina i volumen zubne kosti, krvna slika i cjelokupno zdravstveno stanje. O potrebnim detaljnim pretragama saznajte tijekom pregleda kod doktora Šebečića.

Ukoliko niste kandidat za zubni implantat potrebno je napraviti jedan od sljedećih zahvata:

 • augmentacija zubne kosti

 • podizanje maksilarnog sinusa

 • popraviti krvnu sliku

Kako izgleda proces ugradnje implantata?

Zubni implantat sastoji se iz 3 dijela, a proces se izvodi u 3 koraka. Kirurškim putem u čeljust se ugrađuje se zubni implantat. Zahvat traje od pola sata do sat vremena i u potpunosti je bezbolan. Neposredno nakon ugradnje radimo rendgen snimak zubi koji će obilježiti novonastalu promjenu. Da bi zubni implantat u potpunosti srastao uz zubnu kost potrebno je pričekati da se oseointegracija odradi do kraja. Nakon toga na titanski vijak ugrađuje se suprastruktura. Naposlijetku čekamo mjesec dana i dogovaramo izradu trajne zubne krunice. Detaljan protokol dijagnostike pomaže nam održati 100%-tnu uspješnost u izvođenju zahvata. Veliko iskustvo doktora i stručno izvođenje novih operativnih tehnika skraćuju vrijeme oporavka.

Cijena implantata Zagreb je poželjna i preporučena investicija u zdrav osmijeh. Zaštitite oralno zdravlje na vrijeme.

Postoperativne upute doktora

 • Antibiotik

 • Hladiti operirano područje ledenim oblogom

 • Ispirati usta vodicom za ispiranje usta

 • Prvu večer nakon zahvata spavati na povišenom i na leđima

 • Izbjegavajte toplu,vruću i zrnatu hranu i pića 2-3 dana

 • Izbjegavajte pušenje 2-3 dana

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

 • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

 • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmjeha

 • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

 • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS