Vrijeme čitanja: 6 minuta
profesionalni proces kako izbijeliti zube

Kako izbijeliti zube?

Kako izbijeliti zube je misao koja se često pojavi prilikom gledanja vlastitih fotografija ili nakon stvaranja novih kontakata kada smo pod dojmom lijepog osmijeha. Vrijeme je za željene rezultate. Osmislili smo stomatološki paket sa svim potrebnim uslugama koje će pripremiti Vaš osmijeh za nadolazeće blagdane.

Sadržaj:
KAKO IZBIJELITI ZUBE – NAJTRAŽENIJI ESTETSKI TRETMAN
PROFESIONALNI TRETMAN POD VODSTVOM STOMATOLOGA
POTRAŽITE SAVJET STOMATOLOGA KAKO IZBIJELITI ZUBE
KAKO IZBIJELITI ZUBE I OBRISATI TRAGOVE NAVIKA
NE PROPUSTITE PAKET BIJELI ZUBI

Kako izbijeliti zube – najtraženiji estetski tretman

Estetska stomatologija nudi brojne mogućnosti kako unaprijediti i uljepšati izgled osmijeha. U većini slučajeva kada imamo ispravan zagriz i položaj zubi tretman izbjeljivanja može osigurati željeno osvježenje i sjaj vašeg osmijeha. Predstavljamo vam izbjeljivanje zubi kao najtraženiji estetski tretman. U usporedbi s ostalim zahvatima iz estetske stomatologije, ovaj tretman je jako kratak. Dovoljna je svega jedna posjeta za sjajan osmijeh. Učinak tretmana postojan je i do dvije godine. Za najbolje rezultate kako izbijeliti zube, moguće je ponavljati tretman svakih godinu dana.

Profesionalni tretman pod vodstvom stomatologa

Tretman izbjeljivanja zubi uključuje gornju i donju čeljust. Broj ciklusa koje je moguće odabrati kreće se od najmanje 2 do najviše 4 ciklusa. Za tretman je predviđeno od 60 do 120 minuta, ovisno o broju odabranih ciklusa. Sredstva za izbjeljivanje zubi postala su široko dostupna i lako pristupačna. No to nike umanjilo njihovo štetno djelovanje ukoliko se ne koristi ispravno. Pogrešno nanošenje ili prečesto ponavljanje dvije su najčešće pogreške koje mogu prouzročiti štetu za vaše zube i osmijeh. Kako bi vaši zubi i osmijeh unatoč tome imali željeni sjaj, odaberite tretman izbjeljivanja zubi u stomatološkoj ordinaciji. Iskusni stomatolog omogućit će vam blistavo bijel osmijeh bez štetnog djelovanja na zubnu caklinu i meka tkiva.

Potražite savjet stomatologa kako izbijeliti zube

Nisu svi pacijenti idealni kandidati za izbjeljivanje zubi. U nekim slučajevima ljuskice za zube mogu predstavljati djelotvornije rješenje. Ukoliko vas bode u oko isključivo jedan zub, potrebno je vidjeti hoće li tretman izbjeljivanja postići željeni rezultat. Doktor Šebečić prvo nastoji saznati što pacijent želi postići. Važno je napomenuti kako sastav preparata za izbjeljivanje ne djeluje na zubne nadomjestke i velike plombe, stoga savjetujemo konzultirati se sa našim stomatologom o tretmanu kojim je moguće postići željenu promjenu. Ukoliko postoji neko drugo prikladnije rješenje za vaš problem kako izbijeliti zube, nakon pregleda naš stomatolog savjetovat će vas o idealnom tretmanu za vas. Želite li izbijeliti isključivo jedan zub, preporučamo odabrati ljuskicu za zube ili krunicu za zube.

Kako izbijeliti zube i obrisati tragove navika

Izgled i boja zubi mogu otkriti naše loše navike poput pušenja, ispijanja čaja, gaziranih pića, kave ili crnog vina. Tragove takvih navika potrebno je redovito uklanjati. Preporučamo profesionalno čišćenje zubi i izbjeljivanje zubi jednom godišnje. Idealno bi bilo smanjiti loše navike i pojačati oralnu higijenu.

Ne propustite paket bijeli zubi

Sigurni smo da ne želite propustiti našu ponudu za sjajan osmijeh. Paket bijeli zubi je idealan način kako izbijeliti zube po specijalnoj cijeni. U sklopu paketa osigurali smo sve najbitnije tretmane koji ciljano djeluju na boju zubi. Paket se sastoji od početnog profesionalnog čišćenja zubi kojim uklanjamo kamenac, pjeskarenja zubi i poliranja zubi za uklanjanje dubokih pigmentacija. Tretman se odnosi na obje čeljusti. Nakon pripreme zubi slijedi nanošenje zaštite na meka tkiva kako bi spriječili njihovo izlaganje djelovanju sredstva za izbjeljivanje. Započinjemo 2 ciklusa izbjeljivanja zubi LED lampom poznatog američkog proizvođača. Po završetku tretmana nanosimo zaštitu za dodatnu zaštitu i snažnu zubnu cakline.

Budite u toku s našom najaktualnijom ponudom kako izbijeliti zube. Rezervirajte paket bijeli zubi još danas. Ovaj popularan estetski tretman dostupan je po specijalnoj cijeni i što je najbitnije u potpunosti je siguran. Svijest o oralnom zdravlju i izgledu zubi danas sve više dobiva na važnosti. To je glavni razlog zašto su estetski tretmani sve traženiji i pristupačniji. Izbjeljivanje zubi dio je naše redovite njege za blistav osmijeh. Posjetite nas i osigurajte svu potrebnu njegu za sjajan osmijeh.

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju?

  • Jedna lokacija pokriva sve stomatološke usluge

  • Tim ljubaznih stručnjaka vodit će vas na putu do novog osmijeha

  • U sklopu paketa dobrodošlice napravite rendgenski snimak zubi i plan terapije

  • Odredite etape terapije kako vam najviše odgovara

Kako izbijeliti zube kod kuće?

Donosimo provjerena rješenja za održavanje bjeline zubi. Preporučamo odabrati pastu za izbjeljivanje zubi blend-a-med glamorous white ili sensodyne extra whitening radi djelotvornog učinka u kombinaciji sa ultrazvučnom električnom četkicom za maksimalni efekt bijelih zubi.

Izbjeljivanje zubi cijena

Cijena za profesionalno izbjeljivanje zubi u ordinaciji ovisi o broju ciklusa. Moguće je napraviti najmanje 2 i najviše 4 ciklusa izbjeljivanja zubi. Tretmanom je moguće posvijetliti zube i do 4 nijanse.

Izbjeljivanje zubi forum

Izbjeljivanje zubi forum otkriva detalje o različitim iskustvima pacijenata. Kao ordinacija potičemo pacijente da koriste samo provjerene tretmane. S obzirom na jak sastav sredstava za izbjeljivanje moguća su oštećenja mekih i tvrdih tkiva. Zubna caklina sklona je oštećenjima, a nema mogućnost samoobnove. Kućni tretmani mogu izazvati osjetljivost zubi, a rezultat svejedno neće biti učinkovit kao kod profesionalnog tretmana.

Kako očistiti zube od nikotina?

Nakon konzumacije tamnih pića ili cigareta preporučljivo je četkati zube kako bi se uklonilo tragove obojenja. 

Kako očistiti kamenac sa zuba?

Kamenac sa zuba potrebno je uklanjati profesionalnom metodom i ultrazvučnim instrumentima predviđenim isključivo za uklanjanje kamenca kod stomatologa.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS