Vrijeme čitanja: 5 minuta
implantati cijena

Implantati cijena

Implantati cijena i nedostatak zuba ne treba vas zabrinjavati sve dok se upuštate u ruke stručnjaka za stomatologiju. Dentus perfectus stručnjaci za vaš osmijeh brinu za oralno zdravlje pacijenata. Dobro oralno zdravlje precrtava se na cjelokupno zdravlje pacijenata, posebno kada je riječ o krvožilnom sustavu. Stoga je potrebno voditi brigu o postojećim zubima, ali i nadoknaditi izgubljeni zub. Zubni implantati svojim karakteristikama idealno su rješenje za izgubljen zub. U Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji za vas smo osigurali najbolje reference, iskusne stručnjake i pristupačan tim koji će vas pratiti na svakom koraku vaše terapije.

Sadržaj:
IMPLANTATI CIJENA
ŠTO OČEKIVATI OD PRVOG PREGLEDA
TKO JE KANDIDAT ZA ZAHVAT?
IMPLANTATI CIJENA I TERAPIJA
IMPLANTATI CIJENA I UGRADNJA
ZAŠTO ODABRATI DENTUS PERFECTUS STOMATOLOŠKU ORDINACIJU

Implantati cijena

Brojni su razlozi zbog kojih može doći do gubitka zuba počevši od doživljene traume, zubnog apscesa i drugih anomalija zuba. Jednom izgubljen zub potrebno je nadoknaditi iz puno razloga. Prvenstveno brinemo o ispravnoj raspodjeli žvačnih sila kako bi zaštitili postojeće zube i povećali zagriznu moć zubi. Zubna kost sklona je povlačenju ukoliko ostane bez korijena zuba. Povlačenje zubne kosti onemogućava ugradnju implantata na mjesto izgubljenog zuba. Za potpunu oseointegraciju potrebno je imati dovoljno zubne kosti u koju će se ugraditi zubni implantat. U suprotnome je potrebno nadograditi zubnu kost. Na temelju toga formira se i cijena terapije.

Što očekivati od prvog pregleda

Prvi pregled omogućit će Vam kvalitetan proces procjene oralnog zdravlja te detaljan plan terapije. Kako bi se uvjerili da je organizam spreman za zubni implantat potrebno je napraviti krvnu sliku. Više uputa dobit ćete tijekom savjetovanja s našim doktorom. Ukoliko su svi parametri u redu, dogovaramo plan željeni plan liječenja.

Tko je kandidat za zahvat?

U sklopu prvog pregleda obavljamo ortopantomogram i pregled od strane stomatologa. Doktor Šebečić na temelju rendgenskog snimka procjenjuje jeste li kandidat za zubni implantat.

Implantati cijena i terapija

U slučaju da je pacijent poduži period bez zuba, dolazi do gubitka kosti. Potrebno je znati kako svi dodatni zahvati koji prethode ugradnji implantata, dodatno produžuju vremenski period terapije. Implantati cijena kreće se ovisno o odabranom proizvođaču. Zubni implantat sastoji se iz ukupno 3 dijela: zubni implantat (titanski vijak), abutment i zubna krunica. Implantati cijena u prosjeku se kreće od 620 €. Terapija ovisi o tome jeste li kandidat za zubni implantat. U nekim slučajevima potrebno je napraviti augmentaciju zubne kosti kako bi se zubni implantat uspješno srastao sa zubnom kosti. Drugi zahvat koji može prethoditi ugradnji zubnog implantata je podizanje sinusa. Stručno ga nazivamo sinus lift zahvat.

Implantati cijena i ugradnja

Implantati cijena i ugradnja omogućit će vam da zaštitite oralno zdravlje. Gubitak zuba može uvelike naštetiti oralnom zdravlju i negativno utjecati na sve zube. Izgubljen zub potrebno je nadoknaditi kako bi očuvali funkciju zubne kosti, susjednih zubi, zagriznu moć čeljusti i facijalnu ekspresiju mišića. Ugradnja zubnog implantata (titanskog vijka) u čeljust odvija se u jednoj posjeti ordinaciji. Nakon toga potrebno je od 3-6 mjeseci za proces oseointegracije ili zaraštanja, kada je implantat spreman za postavljanje nadogradnje na zubni implantat. Nakon toga pripremamo izradu zubne krunice. Zubni implantat u potpunosti nadomješta prirodni zub unutar 6 mjeseci od ugradnje. Isplati se saznati koliko iznosi implantati cijena i jeste li kandidat za ugradnju odmah nakon što ste izgubili zub radi pravovremenog planiranja terapije.

Zašto odabrati Dentus perfectus stomatološku ordinaciju

Prilikom prvog pregleda radimo prioritetni plan liječenja. Odaberite naš paket dobrodošlice, kreiran za vas i vaš prvi posjet našoj ordinaciji. Rendgen snimak radimo u sklopu pregleda. Omogućava nam trenutačan uvid u oralno zdravlje. Tijekom prvog pregleda Doktor Šebečić predložit će vam nužne zahvate o kojima ovisi Vaše oralno zdravlje. Sve ostalo dogovaramo s vama i biramo tempo koji vam najviše odgovara. Uz nas započnite svoj put do dugoročnog oralnog zdravlja. Naš stručan tim vodit će vas korak po korak kroz svaki zahvat. Popravci, restauracija, estetski zahvati i profesionalno čišćenje nešto su s čime se susreću svi pacijenti prije ili kasnije. Ne strahujte, za opušteno stomatološko iskustvo u Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji brine cijeli tim.

Zatraži termin pregleda

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS