Vrijeme čitanja: 6 minuta
all-on-4-cijena-forum

All on 4 cijena forum

All on 4 je kvalitetno rješenje za sve pacijente koji se suočavaju sa potpunim nedostatkom zubi. Pomoću ukupno 4 zubna implantata moguće je na jednostavan i trajan način nadoknaditi sve zube jedne čeljusti. Saznajte zašto je ovo jedno od najboljih rješenja kojim nadoknađujemo bezubost. Donosimo odgovore na najčešća pitanja koja se provlače kroz All on 4 cijena forum.

Sadržaj:
ŠTO JE ALL-ON-4?
ALL-ON-4 CIJENA FORUM
TKO SU KANDIDATI ZA ZAHVAT?
ALL-ON-4 CIJENA FORUM – SVE PREDNOSTI
ALL-ON-4 CIJENA FORUM, PROCJENA I PREGLED
PRIPREMA ZA ZAHVAT

Što je All-on-4?

Revolucionarno, kvalitetno i brzo rješenje kojim je moguće nadoknaditi čitav set zubi na samo 4 implantata. Ugradnja 4 zubna implantata pruža temelj za zubni most. Postupak dovršavamo detaljnom izradom zubnog mosta prilagođenog obliku, veličini i boji vaših prirodnih zubi. Moguće je raditi All on 4 sustav za gornju ili donju čeljust. Moderno je rješenje i u stomatologiji ga smatramo zlatnim standardom.

Stomatološka ordinacija Dentus perfectus približava veliko iskustvo i ekspertizu u području implantoloških zahvata. Certificirana smo ordinacija i za svaki zubni implantat osigurat ćemo certificiranu implantološku putovnicu. Čvrstoća i stabilnost cijelog zubnog luka jedno su od glavnog obilježja ovog stomatološkog rješenja i glavni razlog zašto ga pacijenti odabiru. Ukoliko niste ljubitelj zubne proteze, ovo je rješenje za vas.

All-on-4 cijena forum

 • IZBOR KVALITETNIH MATERIJALA

 • OPERATIVNI ZAHVAT UGRADNJE CERTIFICIRANIH IMPLANTATA

 • NOVI SET ZUBI NA ZUBNIM IMPLANTATIMA

 • LOKALNA ANESTEZIJA

 • DETALJNO PLANIRANJE ZAHVATA

 • KONTROLNI PREGLED NAKON ZAHVATA

All on 4 cijena forum također potvrđuje izuzetno jednostavno održavanje koje se malo razlikuje od čišćenja ostalih zubnih nadomjestaka. Čišćenje se provodi četkanjem zubnog mosta -jednako kao i za prirodne zube. Pritom preporučamo investirati u oralni tuš kako bi smanjili mogućnost nakupljanja bakterija na zubnoom mesu i oko zubnih implantata.

Zdravlje zubnog mesa izuzetno je važno za dug vijek trajanja ovog protetskog rješenja. Uz to može se napraviti veliki servis svakih nekoliko godina. Servis uključuje izmjenu novih vijaka i izvršava se u jednodnevnoj posjeti našoj klinici. Za servis je potrebno rezervirati termin uz napomenu da će se provoditi servis kako bismo prilagodili trajanje termina.

Tko su kandidati za zahvat?

Kandidati za All-on-4 stomatološki zahvat su svi pacijenti kojima nedostaje većina zubi ili kada je potrebno izvaditi velik broj zubi uslijed nepovratnih oštećenja. Potrebno je imati dovoljan volumen čeljusne kosti u koje će se ugraditi implantati. Prednost ove tehnike je što traži manji volumen zubne kosti od tradicionalnih zubnih implantata.

Kandidati također trebaju biti dobrog općeg zdravlja i glavni preduvjet su zdrave desni. Ukoliko postoji neki oblik bolesti parodonta potrebno je sanirati ga prije planiranja zahvata.

Situacija svakog pacijenta je jedinstvena. Ukoliko želite rekonstruirati osmijeh najbolji način da saznate jeste li kandidat za ovaj zahvat je da zakažete termin pregleda na kojem ćemo proći sve nužne korake. Nakon ugradnje zubnih implantata pacijent već drugi dan dobiva privremen zubni most kojeg će nositi narednih 6 mjeseci do iduće faze u kojoj izrađujemo trajni zubni most.

All-on-4 cijena forum – sve prednosti

 • Kratko vrijeme izrade

 • Vjerodostojan osjećaj i izgled prirodnih zubi

 • Brzo privikavanje i kratak period oporavka

 • Maksimalna zagrizna moć

 • Očuvana zubna kost i čvrsti facijalni mišići

“Okrenite se najboljem rješenju za vjerodostojan osjećaj prirodnog osmijeha. Osjećajte se dobro i uživajte u svojem novom osmijehu.”

All-on-4 cijena forum, procjena i pregled

Dijagnostika i konzultacije prvi su korak za odabir kandidata za ovaj tip terapije i nadoknade zubi. U sklopu pregleda provodimo ispitivanje kandidata za All-on-4 terapiju na temelju ortopana, CT snimke i pregleda zubi, zubne kosti i desni.

Za sve dodatne pretrage koje je potrebno obaviti, uputit ćemo vas tijekom pregleda. Dodatne pretrage će nam poslužiti za uvid u opće zdravstveno stanje pacijenta. Ove pretrage tražimo radi uske povezanosti srca i zubi. Vitamin d nam je također vrlo bitna odrednica kojom se vodimo jer doprinosi očuvanju čvrstog i stabilnog implantata. Na temelju rezultata svih nalaza provodimo detaljnu dijagnostiku i planiramo zahvat. Detaljan proces dijagnostike pomaže nam detaljno isplanirati svaki korak prilikom zakazivanja zahvata kako bismo izbjegli sve moguće komplikacije. Stoga savjetujemo pacijente da izvade potrebne nalaze za zahvat kako bi bili sigurni u uspješnost zahvata te oporavak nakon zahvata.

Priprema za zahvat

Podsjećamo kako je svaki pacijent zaseban slučaj sa različitim potrebama. Upravo iz tog razloga varira i cijena kompletnog zahvata. Dodatni zahvat, koji brojimo u pripremnu radnju za sam zahvat, može uključivati vađenje preostalih zubi. Kod nekih pacijenata bit će potrebno zakazati zahvate vađenja zubi. Nakon završenog oporavka započinjemo s ugradnjom 4 zubna implantata u čeljust. Tijekom All on 4 terapije potrebna je uska suradnaj cijelog tima. To uključuje dentalne asistente, denalne tehničare, stomatologa i oralnog kirurga. Izrada protetskog rješenja uključuje uzimanje otisaka za izradu proteskog dijela.

Iskustva naših pacijenata potvrđuju jednostavan i brz oporavak. Dugotrajnost radova je ovo najbolji način za nadomještanje cijelog seta zubi. Osigurajte prirodan i ugodan osjećaj za godine koje dolaze. Zatražite termin još danas i posjetite nas na stomatološkom pregledu gdje ćemo Vas savjetovati o idealnoj terapiji.

Cijena implantata u Hrvatskoj

Redovna cijena zubnih implantata u Hrvatskoj kreće se od 1000 € do 1500 €. Cijena uključuje certificirani zubni implantat, vrhunske materijale, operativni zahvat, suprastrukturu i zubnu krunicu, te kontrolne preglede nakon zahvata. Cijena se razlikuje ovisno o proizvođaču.

Metoda all on 4 forum

Metoda all on 4 forum daje potvrditi pozitivna iskustva pacijenata sa zubnim mostom na 4 implantata. All on 4 tehnika idealna je tehnika kojom ćemo osigurati prirodan osjećaj i potpun osmijeh. Novi set zubi postavlja se na zubne implantate. U usporedbi sa zubnom protezom kvalitetnije je rješenje koje će osigurati sigurnost prilikom žvakanja.

Ugradnja implantata zuba iskustva

Ugradnja implantata zuba iskustva naših pacijenata govore u korist jednostavnom zahvatu i brzom oporavku. Osjećaj je identičan kao i kod prirodnog zuba te je jednostavno nemoguće primjetiti razliku u odnosu na prirodni zub. Pacijenti su najretniji radi izgleda, ali podjednako hvale funkcionalnost novog zuba.

Oporavak nakon ugradnje implantata iskustva

Oporavak prolazi glatko i brzo. No potrebno je držati se uputa koje ćemo vam osigurati prilikom izvođenja zahvata. Izbjegavajte napor, hladite mjesto zahvata s pauzama, spavajte u povišenom položaju i prilagodite prehranu i higijenu, izbjegvaajte pušenje. Pojačana briga za mjesto zahvata u narednim danima nakon zahvata osigurat će odličan ishod zahvata.

Naruči se na pregled još danas!

KONTAKTIRAJTE NAS