O nama

 

“Jeste li znali da je osmijeh univerzalni jezik kojeg jednako razumiju sve kulture ovoga svijeta. Osim toga, on popravlja raspoloženje, jača imunitet i oslobađa nas od stresa. Ali da biste se smijali, morate biti zadovoljni vlastitim osmjehom jer to bitno utječe na samopouzdanje. Stoga nam se obratite s povjerenjem jer je vaš zadovoljni osmijeh naš glavni cilj.”

stomatoloska-poliklinika-zagreb (3)Stomatološka poliklinika Dentus Perfectus, smještena u zagrebačkom naselju Savica, na samo 10 minuta vožnje od samog centra grada, moderna je zubna ordinacija  koja u svom novouređenom, ugodnom prostoru svakom pojedincu pruža cjelovitu, kvalitetnu i brzu uslugu te detaljnu i stručnu brigu za zdravlje i ljepotu zuba. Individualnim i neposrednim pristupom svakom pacijentu u vrlo ugodnoj atmosferi potičemo otvoren dijalog o razlozima posjeta našoj ordinaciji i jamčimo vrlo precizno otkrivanje uzroka nezadovoljstva vlastitim osmjehom. U svom radu s pacijentima zadržavamo najviši profesionalni standard, beskompromisno poštujući pravila struke te koristeći najkvalitetnije i najsigurnije materijale i najmoderniju, visokokvalitetnu opremu renomiranih svjetskih proizvođača.

Dentus Perfectus, u svom vrhunsko opremljenom prostoru, smjestio je čak dvije ordinacije, a radi brže, jednostavnije i kvalitetnije usluge, u poliklinici se nalazi i vlastiti rentgen studio za digitalno snimanje zubi kako bi pacijenti na jednom mjestu dobili cjelokupni tretman sukladan njihovim individualnim potrebama. Osim toga, u svrhu moderne dijagnostike i očuvanja zdravlja pacijenata koristimo prednosti najnovije digitalne dijagnostike kao što je CAD-CAM tehnologija za najprecizniju izradu dentalnih nadomjestaka, laser tehnologija za bezbolne tretmane i rano otkrivanje karijesa, ozon tehnologija za zaustavljanje karijesa te druge najmodernije tehnologije čije su prednosti već dokazane na svjetskom tržištu stomatoloških usluga.

stomatolog-zagreb (3)U poliklinici radi stručni tim predvođen Vedranom Šebečićem, dr.med.dent. i  mr.sc.Ozrenom Mikom Krznarićem,  dr.med.dent. koji svoje dugogodišnje znanje i iskustvo kontinuirano dodatno usavršavaju kroz kongrese, seminare, radionice i edukacije kako bi pacijentima mogli ponuditi najmodernija, još kvalitetnija i što bezbolnija rješenja, i u zdravstvenom i u estetskom smislu. Stručni tim Dentus Perfectusa stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, informativne razgovore, neobavezne preglede i stručne savjete. Slobodno nas kontaktirajte i/ili dogovorite besplatni pregled putem kontakt obrasca, nazovite na naš kontakt telefon +385 1 889 6869 ili nas posjetite na našoj adresi: Lastovska 12/a.

 

 

Mr.sc. Ozren-Mika Krznarić dr.med.dent

Rođen je u Zagrebu gdje je završio Srednju školu za zubne tehničare. Nakon završene srednje škole godinu je dana radio i stjecao iskustvo kao zubni tehničar u KBC Zagreb, a potom upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu gdje završava diplomski i poslijediplomski znanstveni studij. 2004. godine promoviran je u magistra biomedicinskih znanosti s područja stomatologije. Nakon nekoliko godina rada i stjecanja iskustva u privatnim ordinacijama, otvara svoju privatnu ordinaciju 2002 god., dok s kolegom Vedranom Šebečićem, dr.med.dent.  otvara zajedničku privatnu ordinaciju, zajedničko se fokusirajući na najmoderniju i digitalnu stomatologiju današnjice. Poseban interes u stomatologiji vidi u razvoju digitalne CAD CAM tehnologije, digitalne dijagnostike i digitalnog planiranja protetskih zahvata. Educira se na stranim i domaćim kongresima, posebnu pažnju posvećuje onima sa proteskom i CAD CAM tematikom.

 

Edukacija na domaćim i inozemnim kongresima:

2012 – ” Što nakon implantata” – Zagreb
2008 – “Suvremeni postupci u esteskoj stomatologiji-radni tečaj preparacije inlay-overlay i vestibularnih ljuskica”
2008 – “Paedriatric Dentistry” – Dubrovnik
2010 – ” New possibilites of instrumental functional analysis by the use of electric registration system “Digma 2″ for the production of sophisticated prostheses” – Zagreb

Dr. med. dent. Vedran Šebečić

Rođen je u Zagrebu gdje je završio XV gimnaziju te diplomirao na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Već za vrijeme studija bio je vrlo aktivan te tako zaslužio demonstratorsko mjesto na pretkliničkim vježbama iz protetike koja već tada postaje jedno od njegovih područja posebnog interesa. Prvo radno iskustvo stekao je još za vrijeme diplomskog studija, radeći u privatnoj ordinaciji te u farmaceutskoj kompaniji Glaxo Smith Kleine. Nakon završetka diplomskog studija, upisao je postdiplomski doktorski studij. Pripravnički staž odradio je na Zavodu za protetiku KB Dubrava. Nakon nekoliko godina rada i stjecanja iskustva u privatnim ordinacijama i poliklinikama, s kolegom dr.med.dent. Ozrenom Mikom Krznarićem otvara zajedničku privatnu ordinaciju. Poseban interes vidi u kirurško-protetskim zahvatima i implantologiji.

 

Edukacija na domaćim i inozemnim kongresima:

2013 – “Inovacije u esteskoj stomatologiji” Prof. Christian Berbalk – Opatija
2013 – “Stomatologija – suvremena praksa” Prof. ivica Anić – Zagreb
2008 – “Prevencija u stomatologiji od kaosa do koncepta” Prof. Hrvoje Jurić – Zagreb
2008 – “Quintessence international kongres” – Zargeb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O nama
4 (80%) 4

Nazovite nas

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

+385 1 889 6869

+385 91 19 888 99

Radno vrijeme

Pon – Pet od 8:00h do 20:00h


Subota po predbilježbama

Pošaljite upit ili dogovorite pregled još danas!

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Poruka/pitanje*

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit