chat_mobile

Pitajte nas!

icon_7
logo-bg-other
home_hamburger hamburger-white
  • GALERIJA SLIKA - ORDINACIJA
  • TEHNOLOGIJA

O nama

zubna ordinacija dentus perfectus

Dentus Perfectus

Zubna ordinacija Dentus Perfectus, smještena u zagrebačkom naselju Savica, na samo 10 minuta vožnje od samog centra grada. U svom novouređenom, ugodnom prostoru svakom pojedincu pruža cjelovitu, kvalitetnu i brzu uslugu te detaljnu i stručnu brigu za zdravlje i ljepotu zuba. Individualnim i neposrednim pristupom svakom pacijentu u vrlo ugodnoj atmosferi potičemo otvoren dijalog o razlozima posjeta našoj stomatološkoj ordinaciji. Jamčimo vrlo precizno otkrivanje uzroka nezadovoljstva vlastitim osmjehom. U svom radu s pacijentima zadržavamo najviši profesionalni standard, beskompromisno poštujući pravila struke. Isto tako koristimo najkvalitetnije i najsigurnije materijale i najmoderniju, visokokvalitetnu opremu renomiranih svjetskih proizvođača.

Dentus Perfectus, u svom vrhunsko opremljenom prostoru, smjestio je čak dvije zubne ordinacije. U stomatološkoj ordinaciji se nalazi i vlastiti rentgen studio za digitalno snimanje zubi kako bi pacijenti na jednom mjestu dobili cjelokupni tretman sukladan njihovim individualnim potrebama. Osim toga, u svrhu moderne dijagnostike i očuvanja zdravlja pacijenata koristimo prednosti najnovije digitalne dijagnostike. To su  CEREC CAD-CAM tehnologija za najprecizniju izradu dentalnih nadomjestaka, laser tehnologija za bezbolne tretmane i rano otkrivanje karijesa, ozon tehnologija za zaustavljanje karijesa te druge najmodernije tehnologije čije su prednosti već dokazane na svjetskom tržištu stomatoloških usluga.

Zubna ordinacija – stručni tim

U stomatološkoj ordinaciji radi stručni tim predvođen Vedranom Šebečićem, dr.med.dent. i mr.sc. Ozrenom Mikom Krznarićem, dr.med.dent. koji svoje dugogodišnje znanje i iskustvo kontinuirano dodatno usavršavaju kroz kongrese, seminare, radionice i edukacije kako bi pacijentima mogli ponuditi najmodernija, još kvalitetnija i što bezbolnija rješenja, i u zdravstvenom i u estetskom smislu. Stručni tim Dentus Perfectusa stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, informativne razgovore, neobavezne preglede i stručne savjete. Slobodno nas kontaktirajte.

zubna ordinacija“Jeste li znali da je osmijeh univerzalni jezik kojeg jednako razumiju sve kulture ovoga svijeta. Osim toga, on popravlja raspoloženje, jača imunitet i oslobađa nas od stresa. Ali da biste se smijali, morate biti zadovoljni vlastitim osmjehom jer to bitno utječe na samopouzdanje. Stoga nam se obratite s povjerenjem jer je vaš zadovoljni osmijeh naš glavni cilj.”