Zašto odabrati Dentus Perfectus?

Stomatološka ordinacija Dentus Perfectus nalazi se u zagrebačkom naselju Savica, na adresi Lastovska 12/a (kako doći do nas), pored Splitske banke, u blizini caffe bar-a Leggiero. Pacijentima je omogućen parking na prostoru oko ordinacije i u Lidl podzemnoj garaži (2h besplatna).

Dogovor dizajna

Po dolasku u našu ordinaciju stavljamo vaš problem u fokus našeg interesa. U razgovoru s vama pokušavamo otkriti koji je osnovni razlog dosadašnjeg nezadovoljstva izgledom vaših zuba. Zavisno o situaciji, ali i stanju vaših zubi, predložit ćemo vam nekoliko rješenja kojima ćemo otkloniti vaše probleme i novim dizajnom osmijeha vratiti vam svježinu i ljepotu.

Fokus na kvalitetu i vrhunska tehnologija

U svom radu s pacijentima ponosimo se pridržavanjem najviših stomatoloških standarda, pri čemu koristimo najkvalitetnije i najsigurnije materijale i aparate svjetski poznatih firmi u stomatologiji.

[nggallery id=3]

U svrhu moderne dijagnostike i očuvanju zdravlja pacijenata koristimo prednosti najnovije digitalne dijagnostike u radu s našim klijentima. Prednost dajemo:

 • digitalnom snimanju zubi i istovremenom prikazivanju
 • CAD-CAM tehnologiji za najprecizniji način izrade dentalnih nadomjestaka
 • laser tehnologiji za bezbolne tretmane i ranom otkrivanju karijesa
 • zaustavljanju karijesa primjenom ozon tehnologije.

To su samo neke od prednosti koje pružamo u svakodnevnom radu s pacijentima. Više detalja o tehnologiji i opremi koju koristimo pogledajte na sljedećem linku

Jamstvo na pružene usluge

Jamstvo na stomatološke radove zubne ordinacije Dentus Perfectus:

 • Doživotno tvorničko jamstvo na implantate i suprastrukturu Nobel Biocare.
 • 10 godina jamstvo na implantate i suprastrukturu implantata. Jamstvo se odnosi na djelomičan ili potpun lom materijala
 • 5 godina jamstvo na krunice, mostove i proteze. Jamstvo se odnosi na tehnička oštećenja protetskog rada (lom keramike, pucanje mosta ili proteze)
 • 3 godine jamstvo na ispune (plombe), inlaye, onlaye, ljuskice (veeners). Jamstvo se odnosi na djelomičan ili potpun lom kompozitnog ili keramičkog materijala

Popravak rada bit će izveden prema uputama proizvođaća materijala i važećim pravilima struke. Ukoliko popravak ne omogućuje početnu funkciju i estetiku rada, pacijent ima pravo na izradu novog rada o trošku ordinacije Dentus Perfectus.

Unutar jamstvenog roka pacijent se mora pridržavati uvjeta jamstva. Jamstvo se ne odnosi na oštećenja koja su uzrokovana primjenom ekstremnih sila (borilački sportovi, prometna nesreća) ili nakon izlaganja organizma liječenju radioterapijom i kemoterapijom. Jamstvo isto tako ne obuhvaća oštećenja nastala kao posljedica bolesti i uzimanja lijekova za koje postoje evidentirani medicinski dokazi i upozorenja.

Uvjeti jamstva

 • Preventivni stomatološki pregled u zubnoj ordinaciji Dentus Perfectus najmanje jednom godišnje
 • Redovito održavanje oralne higijene prema individualnim  uputama doktora dentalne medicine (informacije dostupne na www.dentusperfectus.hr ili u pisanom obliku u ordinaciji)
 • Redovito nošenje udlage ukoliko je propisana kao dio plana terapije

Zubarska ordinacija Zagreb

Zašto odabrati Dentus Perfectus?
5 (100%) 1

Nazovite nas

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

+385 1 889 6869

+385 91 19 888 99

Radno vrijeme

Pon – Pet od 8:00h do 20:00h


Subota po predbilježbama

Pošaljite upit ili dogovorite pregled još danas!

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Poruka/pitanje*

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit