chat_mobile

Pitajte nas!

icon_7
logo-bg-other
home_hamburger hamburger-white

Tehnologija

CEREC CAD CAM

Najsuvremenija izrada zubi od keramike i cirkona za sve koji žele lijepe i trajne zube u jednoj posjeti.

SMILE DESIGN

Smile design omogućuje dobivanje predvidljivih rezultata i zadovoljnog osmijeha. A osmijeh je jedan od najupečatljivijih izraza osobnosti svakog čovjeka.

A-PRF i I-PRF

A-PRF aplikacija se sada široko koristi u zapadnom svijetu jer ubrzava proces ozdravljenja i zacijeljivanja nakon kirurških zahvata , te je u potpunosti siguran. Budući da se koristi vlastita pacijentova krv, prijenos infekcije nije moguć.

STROJNA ENDODONCIJA

Strojna endodoncija omogučuje da liječenje korjena bude gotovo u jednoj posjeti. Istodobno čišćenje stjenki i mjerenje dužine korjena kvalitetu i sigurnost endodonskog zahvata

ARTIKULATORI

Ultrazvučni uređaj za snimanje kretnji čeljusti. Zašto je to važno… Rezultati dobiveni korištenjem Arcus Digma uređaja omogućuju vjernu simulacijukretnji čeljusti i zubi. Jer mi vaš novi osmijeh radimo “po mjeri”.

ORTOPANTOMOGRAM i RVG

Rentgenska snimka gornje i donje čeljusti pruža uvid u stanje zubi i okolnih koštanih struktura. Sastavni je dio pregleda i osnova za dijagnozu i plan terapije. U svega nekoliko minuta uz minimalnu dozu zračenja. RVG-radioviziografija je pojedinačno snimanje zubi koje koristimo provjeru stanja postojećih ispuna-plombi i kod liječenja korijena.

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za Vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće (cookies)


omogućuje da svi oni koji putem naših Facebook sadržaja dođu na stranicu, kasnije obavijestimo na primjer o našim uslugama novostima i slično

Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.

Hotjar (sesijski kolačić) postavljen je da omogući informaciju Hotjar skripti da li je posjetitelj stranice uključen u uzorak koji se koristi za generiranje tokova.

Odbij sve
Prihvati sve