Tehnologija za savršeni osmijeh


CEREC CAD CAM

Najsuvremenija izrada zubi od keramike i cirkona za sve koji žele lijepe i trajne zube u jednoj posjeti.


ORTOPANTOMOGRAM i RVG

Rentgenska snimka gornje i donje čeljusti pruža uvid u stanje zubi i okolnih koštanih struktura. Sastavni je dio pregleda i osnova za dijagnozu i plan terapije. U svega nekoliko minuta uz minimalnu dozu zračenja. RVG-radioviziografija je pojedinačno snimanje zubi koje koristimo provjeru stanja postojećih ispuna-plombi i kod liječenja korijena.

STROJNA ENDODONCIJA

Strojna endodoncija omogučuje da liječenje korjena bude gotovo u jednoj posjeti. Istodobno čišćenje stjenki i mjerenje dužine korjena kvalitetu i sigurnost endodonskog zahvata


ARTIKULATORI

Ultrazvučni uređaj za snimanje kretnji čeljusti. Zašto je to važno… Rezultati dobiveni korištenjem Arcus Digma uređaja omogućuju vjernu simulacijukretnji čeljusti i zubi. Jer mi vaš novi osmijeh radimo “po mjeri”.


SMILE DESIGN

Smile design omogućuje dobivanje predvidljivih rezultata i zadovoljnog osmijeha. A osmijeh je jedan od najupečatljivijih izraza osobnosti svakog čovjeka.


A-PRF i I-PRF

A-PRF aplikacija se sada široko koristi u zapadnom svijetu jer ubrzava proces ozdravljenja i zacijeljivanja nakon kirurških zahvata , te je u potpunosti siguran. Budući da se koristi vlastita pacijentova krv, prijenos infekcije nije moguć.

Pomoću suvremene tehnologije

sve usluge su na jednom mjestu!

tehnologija_proizvodaci

Tehnologija za savršeni osmijeh
5 (100%) 2

Nazovite nas

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

+385 1 889 6869

+385 91 19 888 99

Radno vrijeme

Pon – Pet od 8:00h do 20:00h


Subota po predbilježbama

Pošaljite upit ili dogovorite pregled još danas!

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Poruka/pitanje*

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit