Smile design – planiranje novog osmijeha

smile-design
Smile design je u posljednjih nekoliko godina postao neizostavan dio pripremne faze stomatološke terapije. Pacijent koji dolazi u stomatološku ordinaciju osim što želi riješiti probleme sa zubima i bolna stanja, ima svoje želje u vezi estetske komponente stomatološkog tretmana.
Nakon prvog pregleda i neophodnih dijagnostičkih postupaka (snimanje ortopantomograma) u ordinaciji Dentus Perfectus posebnu pažnju posvećujemo razgovoru s pacijentom oko konačnog izgleda stomatološkog rada. Plan terapije sadrži opis stomatoloških zahvata koji su potrebni da bi postigli zdravlje i funkciju zubi i ostalih tkiva usne šupljine. Nakon izloženog plana terapije slijedeći korak je Smile design – postupak digitalne, kompjuterske simulacije konačnog izgleda novih zubi kojeg izrađujemo poštivajući želje pacijenta u vezi boje, oblika i veličine zubi i izgleda cjelokupnog osmijeha.

Smile design je izvrsno sredstvo komunikacije između pacijenta i stomatologa, kojim se očekivanja usklađuju sa medicinskim i tehničkim mgoućnostima. Na taj način se izbjegavaju nerazumijevanje i eventualno razočarenje konačnim rezultatom.
Postupak dizajniranja novog osmijeha provodi se u nekoliko koraka. Nakon fotografiranja postojećeg izgleda pacijenta, u softwareu Planmeca Smile Design provodi se analiza postojećih estetskih parametara i izrađuje jedan ili više predložaka konačnog izgleda koji se prezentiraju pacijentu.
Ovaj postupak omogućuje jasnu vizualizaciju usmeno dogovorenih planiranih promjena, bez ikakve intervencije u ustima. Zahvaljujući Smile designu, pacijent vidi kako bi određene promjene utjecale na estetiku zubi i cjelkupnu harmoniju lica.

Smile design omogućuje dobivanje predvidljivih rezultata i zadovoljnog osmijeha. A osmijeh je jedan od najupečatljivijih izraza osobnosti svakog čovjeka.

ljuskice-za-zube

Smile design – planiranje novog osmijeha
5 (100%) 1

Nazovite nas

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

+385 1 889 6869

+385 91 19 888 99

Radno vrijeme

Pon – Pet od 8:00h do 20:00h


Subota po predbilježbama

Pošaljite upit ili dogovorite pregled još danas!

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Poruka/pitanje*

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit