chat_mobile

Pitajte nas!

icon_7
logo-bg-other
home_hamburger hamburger-white

SMILE DESIGN

SMILE DESIGN

Smile design – zašto?

Smile design – dizajn osmijeha je izvrsno sredstvo komunikacije između pacijenta i stomatologa, kojim se očekivanja usklađuju sa medicinskim i tehničkim mogućnostima. Na taj način se izbjegavaju nerazumijevanje i eventualno razočarenje konačnim rezultatom.

Postupak dizajniranja novog osmijeha provodi se u nekoliko koraka. Nakon fotografiranja postojećeg izgleda pacijenta, u softwareu Planmeca Smile Design provodi se analiza postojećih estetskih parametara. Na temelju toga se izrađuje jedan ili više predložaka konačnog izgleda koji se prezentiraju pacijentu. Predlošci omogućuju prostornu orijentaciju i jasnu vizualizaciju usmeno dogovorenih planiranih promjena, bez ikakve intervencije u ustima. Zahvaljujući Smile designu, pacijent vidi kako bi određene promjene utjecale na estetiku zubi i cjelkupnu harmoniju lica. Dizajn osmijeha je u posljednjih nekoliko godina postao neizostavan dio pripremne faze stomatološke terapije. Pacijent koji dolazi u stomatološku ordinaciju osim što želi riješiti probleme sa zubima i bolna stanja. Svaki pacijent ima svoje želje u vezi estetske komponente stomatološkog tretmana.

Smile design – kada?

Nakon prvog pregleda i neophodnih dijagnostičkih postupaka (snimanje ortopantomograma) u ordinaciji Dentus Perfectus posebnu pažnju posvećujemo razgovoru s pacijentom oko konačnog izgleda stomatološkog rada. Intervencije stomatologa  imaju velik utjecaj na cjelokupnu estetiku lica.  Nakon izloženog plana terapije slijedeći korak je Smile design – postupak digitalne, kompjuterske simulacije konačnog izgleda novih zubi kojeg izrađujemo poštivajući želje pacijenta u vezi boje, oblika i veličine zubi i izgleda cjelokupnog osmijeha. Na temelju predloška dobivenog pomoću postupka dizajniranja osmijeha moguće je izraditi plastični prototip metodom 3D printanja. Izrada nekoliko varijanti konačnog rješenja pacijentu i stomatologu najbolje daje uvid kako bi koja modifikacija postojećeg stanja utjecala na izgled konačnog rješenja. Proporcije duljine i širine središnjih sjekutića, te odnos ukupne širine gornjih prednjih zubi prema bazi nosa odavno su poznati estetski parametri, a Smile design omogućuje da se za svakog pacijenta napravi individualan omjer estetskih parametara.

Dizajn osmijeha omogućuje dobivanje predvidljivih rezultata i zadovoljnog osmijeha. A osmijeh je jedan od najupečatljivijih izraza osobnosti svakog čovjeka.

 

osmijeh

 

CIJENA

Smile Design - 500 kn

500 kn

više informacija o cijeni

*Za gotovinsko plaćanje odobravamo 10% popusta

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za Vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće (cookies)


omogućuje da svi oni koji putem naših Facebook sadržaja dođu na stranicu, kasnije obavijestimo na primjer o našim uslugama novostima i slično

Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.

Hotjar (sesijski kolačić) postavljen je da omogući informaciju Hotjar skripti da li je posjetitelj stranice uključen u uzorak koji se koristi za generiranje tokova.

Odbij sve
Prihvati sve