chat_mobile

Pitajte nas!

icon_7
logo-bg-other
home_hamburger hamburger-white
  • GALERIJA SLIKA - ORDINACIJA
  • TEHNOLOGIJA

O nama

zubna ordinacija dentus perfectus

Dentus Perfectus

Zubna ordinacija Dentus Perfectus, smještena u zagrebačkom naselju Savica, na samo 10 minuta vožnje od samog centra grada. U svom novouređenom, ugodnom prostoru svakom pojedincu pruža cjelovitu, kvalitetnu i brzu uslugu te detaljnu i stručnu brigu za zdravlje i ljepotu zuba. Individualnim i neposrednim pristupom svakom pacijentu u vrlo ugodnoj atmosferi potičemo otvoren dijalog o razlozima posjeta našoj stomatološkoj ordinaciji. Jamčimo vrlo precizno otkrivanje uzroka nezadovoljstva vlastitim osmjehom. U svom radu s pacijentima zadržavamo najviši profesionalni standard, beskompromisno poštujući pravila struke. Isto tako koristimo najkvalitetnije i najsigurnije materijale i najmoderniju, visokokvalitetnu opremu renomiranih svjetskih proizvođača.

Dentus Perfectus, u svom vrhunsko opremljenom prostoru, smjestio je čak dvije zubne ordinacije. U stomatološkoj ordinaciji se nalazi i vlastiti rentgen studio za digitalno snimanje zubi kako bi pacijenti na jednom mjestu dobili cjelokupni tretman sukladan njihovim individualnim potrebama. Osim toga, u svrhu moderne dijagnostike i očuvanja zdravlja pacijenata koristimo prednosti najnovije digitalne dijagnostike. To su  CEREC CAD-CAM tehnologija za najprecizniju izradu dentalnih nadomjestaka, laser tehnologija za bezbolne tretmane i rano otkrivanje karijesa, ozon tehnologija za zaustavljanje karijesa te druge najmodernije tehnologije čije su prednosti već dokazane na svjetskom tržištu stomatoloških usluga.

Zubna ordinacija – stručni tim

U stomatološkoj ordinaciji radi stručni tim predvođen Vedranom Šebečićem, dr.med.dent. i mr.sc. Ozrenom Mikom Krznarićem, dr.med.dent. koji svoje dugogodišnje znanje i iskustvo kontinuirano dodatno usavršavaju kroz kongrese, seminare, radionice i edukacije kako bi pacijentima mogli ponuditi najmodernija, još kvalitetnija i što bezbolnija rješenja, i u zdravstvenom i u estetskom smislu. Stručni tim Dentus Perfectusa stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja, informativne razgovore, neobavezne preglede i stručne savjete. Slobodno nas kontaktirajte.

zubna ordinacija“Jeste li znali da je osmijeh univerzalni jezik kojeg jednako razumiju sve kulture ovoga svijeta. Osim toga, on popravlja raspoloženje, jača imunitet i oslobađa nas od stresa. Ali da biste se smijali, morate biti zadovoljni vlastitim osmjehom jer to bitno utječe na samopouzdanje. Stoga nam se obratite s povjerenjem jer je vaš zadovoljni osmijeh naš glavni cilj.”

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za Vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće (cookies)


omogućuje da svi oni koji putem naših Facebook sadržaja dođu na stranicu, kasnije obavijestimo na primjer o našim uslugama novostima i slično

Ti kolačići pomažu nam da shvatimo kako naši posjetitelji upotrebljavaju našu web stranicu. Možemo primati izvješća koja se temelje na korištenju tehnologija.

Hotjar (sesijski kolačić) postavljen je da omogući informaciju Hotjar skripti da li je posjetitelj stranice uključen u uzorak koji se koristi za generiranje tokova.

Odbij sve
Prihvati sve