Izjava o zaštiti privatnosti

Dentus perfectus d.o.o. osobito poštuje privatni život posjetitelja i korisnika svojih internet stranica.

U ovom dokumentu opisuju se rješenja koja tvrtka Dentus perfectus d.o.o. (u nastavku Dentus perfectus) primjenjuje, a koja se odnose na osobne podatke koje može prikupiti, njihovo korištenje i osobe kojima su namijenjeni.

Osobni podaci

Općenito gledajući, vi možete posjetiti internet Dentus perfectus stranice, a da ne morate dati osobne podatke. Može se dogoditi, kako bi se što bolje zadovoljile vaše potrebe, da Dentus perfectus od vas zatraži osobne podatke, kako bi mogao, na primjer, uspostaviti komunikaciju, obraditi zahtjev itsl. U tom slučaju radi se o, poimenice, vašim kontaktnim podacima (ime, e-mail adresa, broj telefona, itd.).
Prikupljanje osobnih podataka. Dentus perfectus će osobne podatke prikupljati samo za određenu svrhu, jasno navedenu i u skladu sa zakonom i naknadno te podatke neće koristiti na način koji nije usklađen s tom svrhom. Kada tvrtka Dentus perfectus prikuplja osobne podatke, ona obavještava osobu na koju se to odnosi u trenutku ili prije prikupljanja, a u svakom slučaju prije njihovog korištenja za određene svrhe. Dentus perfectus se obavezuje da će osobne podatke koristiti samo na prikladan i umjestan način koji ne prekoračuje svrhu za koju su podaci prikupljeni. Dentus perfectus će poduzeti sve mjere da osobni podaci koji se obrađuju budu točni i, ako je potrebno, ažurirani.

Upotreba podataka prikupljenih na stranicama Dentus perfectus

Dentus perfectus upotrebljava osobne podatke samo i isključivo za svrhe za koje su prikupljeni. Kao primjer, Dentus perfectus bi mogao od vas zatražiti vaše osobne podatke kako bi:

– vam mogao dati informacije o svojim uslugama
– dogovorio stomatološke preglede
– sudjelovao u interaktivnim dijelovima svojih stranica
– komunicirao i razvijao komercijalne odnose s vama

Dentus perfectus se obavezuje da vaše osobne podatke neće koristiti u komercijalne svrhe, a da prethodno nije dobio vašu suglasnost.

Primatelji osobnih podataka

Primatelji vaših osobnih podataka ograničavaju se isključivo na ovlaštene osobe koje smiju, zbog svojih funkcija, znati vaše osobne podatke. Dentus perfectus će podijeliti vaše osobne podatke s dobavljačima ili pružateljima usluga kojima se Dentus perfectus obraća kako bi obradio vaš zahtjev. Oni imaju ugovornu obavezu poštivati povjerljivost i sigurnost podataka koje dobivaju i smiju ih koristiti samo za potrebe povjerenog zadatka. Dentus perfectus se također obavezuje da neće prodavati, iznajmljivati ili prepuštati vaše osobne podatke trećoj strani bez vaše suglasnosti, osim, poimenice, u sljedećim slučajevima: primjene sudske ili administrativne odluke kako ne se bi prekršile važeće zakonske odredbe, radi zaštite prava i dobara tvrtke Dentus perfectus.

Razdoblje čuvanja

Dentus perfectus neće čuvati osobne podatke dulje nego što je potrebno obzirom na svrhe prikupljanja ili dulje nego što je to predviđeno važećom zakonom. Pravo pristupa, promjene, brisanja i suprotstavljanja. Vi možete, u bilo kojem trenutku, zatražiti od tvrtke Dentus perfectus pravo na pristup svojim osobnim podacima. Također, imate pravo izmjene ili ukidanja ovih podataka ili suprotstavljanja, iz opravdanih razloga, da mi obrađujemo navedene podatke. U slučaju komercijalne svrhe, vi možete koristiti svoje pravo suprotstavljanja i bez kakvog opravdanja. Za ispunjavanje ovih prava, obratite se administratoru web mjesta dotične internet stranice i/ili Voditelju odjela za zaštitu osobnih podataka.

Sigurnost podataka

Dentus perfectus je ustanovio mjere zaštite kako bi mogao omogućiti, povjerljivost, sigurnost i cjelovitost vaših osobnih podataka. Pristup osobnim podacima ograničen je na zaposlenike koji ih trebaju znati i koji su obučeni po pitanju pravila povjerljivosti. U slučaju da se radi o komercijalnoj stranici, prikupljanje bankovnih podataka uvijek će se provoditi u skladu s učinkovitim i zakonskim postupcima sigurnog plaćanja: ove mjere mogu se odraziti u kodiranju SSL (napravljenom kako bi podaci bili nečitki drugima) prilikom prikupljanja ili prijenosa povjerljivih podataka. Ovi podaci koristit će se samo za plaćanje putem mreže i neće biti sačuvani. Dentus perfectus osobito pazi da vaši osobni podaci ne budu iskrivljeni, oštećeni i da treće neovlaštene strane njima nemaju pristup.

Kolačići (web cookies)

Dentus perfectus prikuplja podatke koji se odnose na način na koji koristite naše internet stranice kako bismo posjetiteljima i korisnicima ovih stranica pružili što bolju uslugu putem kolačića koji su zapravo mape koje vaš pretraživač postavlja na vaš tvrdi disk kada posjećujete neku stranicu. Kolačići ne omogućavaju da vas se osobno prepozna. Pohranjeni podaci mogu biti stranice koje ste pregledavali, datum i vrijeme posjeta ili neki drugi podaci o pregledavanju. Parametre svog pretraživača možete podesiti tako da vas upozori na upozori na prisutnost kolačića te da vi možete odabrati želite li ih prihvatiti ili ne. Parametre svog pretraživača možete podesiti i tako da isključi kolačiće.

Maloljetnici

Općenito gledajući Internet stranice Dentus perfectus nisu namijenjene maloljetnim osobama koje imaju manje od (18) osamnaest godina. Ako je to vaš slučaj, pozivamo vas da ne predajete osobne informacije bez odobrenja roditelja.

Poveznice prema internet stranicama trećih strana

Internet stranice Dentus perfectus mogu sadržavati poveznice prema stranicama trećih strana. Dentus perfectus ne kontrolira te stranice te ne može snositi odgovornost za način na koji se oni brinu o povjerljivosti ili za njihov sadržaj. Savjetujemo vam da pročitate politiku zaštite privatnosti postavljenu na tim stranicama prije korištenja istih ili pružanja osobnih podataka.

Pristanak na ova pravila

Korištenjem ove stranice vi dajete pristanak na ova pravila. U slučaju da se ne slažete s ovim pravilima, ne koristite ovu stranice i nemojte dati niti jedan osobni podatak.

Nazovite nas

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju

+385 1 889 6869

+385 91 19 888 99

Radno vrijeme

Pon – Pet od 8:00h do 20:00h


Subota po predbilježbama

Pošaljite upit ili dogovorite pregled još danas!

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Poruka/pitanje*

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit