Iskustva pacijenata

Viktor iz Argentine je posjetio našu ordinaciju Dentus Perfectus jer je bio nezadovoljan izgledom svojih zubi, prvenstveno zbog naglašene diasteme. Izradom i namještanjem 6 bezmetalnih e.max keramičkih krunica riješen je problem dijasteme, a Viktor je prezadovoljan svojim novim osmijehom.

stars

Draga pacijentica Goga je došla iz Austrije na godišnji odmor te joj je bilo jako važno da čim manje vremena provede kod stomatologa. Zahvaljujući vrhunskoj CAD CAM tehnologiji u 2 dana su joj izrađene 4 bezmetalne e.max keramičke krunice. Prezadovoljna brzinom i kvalitetom pružene usluge, Goga može nastaviti uživati u svom godišnjem odmoru.

stars

Našoj pacijentici Alenki napravljena je kompletna protetska rehabilitacija gornje i donje čeljusti, kod prednjih zubi su napravljena visoko estetske bezmetalne keramičke krunice, a kod stražnjih zubi napravljeni su metal keramički zubni mostivi. Pogledajte kakvo je njeno iskustvo.

stars

Naša draga pacijentica Marija bila je u ordinaciji Dentus perfectus na implanto protetskim zahvatima, ALL ON 6 i ALL ON 4. Kompletno su implanto protetski sanirane obje čeljusti. Što ona misli o zahvatu pogledajte ovdje.

Slavica

stars

Naš dragi pacient iz Anton je obiskal ordinacijo Dentus perfectus zaradi problemov s svojimi zobmi. Smo ustvarili nov ALL ON 4 zobni mostiček v enem dnevu. Kaj Anton meni o naši storitvi pa poglejte v videu.

stars

testimonial1

Nakon sto mi je zubarka (takodjer privatnica) 5 mjeseci bezuspjesno pokusavala popraviti zub, na kraju je posustala i rekla da je za vadjenje. Nisam se slozila s tim i dosla sam u Dentus Perfectus po drugo misljenje.
Hvala dr. Krznaricu sto jos uvijek imam svoj zub.
Pozdrav cijelom timu!

stars

testimonial2

Odlicni zubari i sestre, usluga vrhunska! Za klince pogotovo. Svaka pohvala!!

stars

testimonial3

100% zadovoljstvo. super osebje, ordinacija in kvaliteta njihovega dela

stars

testimonial4

Čista desetka!

stars

Pošaljite upit ili dogovorite pregled još danas!

Ime i prezime*

E-mail*

Telefon*

Poruka/pitanje*

Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit